Albert

Zonder angst zie je de kansen

WegMetJeAngst.nl is een gepassioneerd bedrijf dat er is voor jou. Mijn naam is Albert Buschgens.

Voor Jeugd en volwassenen

Ik heb een jarenlange ervaring als coach en ben zeer gemotiveerd om er voor te zorg en dat iedereen angstvrij, zelfverzekerd en zorgeloos door het leven gaat. Het is mijn passie om jou, of degene die je dierbaar zijn zo spoedig mogelijk weer nieuwe keuzes te geven. Keuzes die een beter resultaat creƫren.

Ik coach ook in het bedrijf

Jarenlang ben ik een succesvol zakenman geweest. Ik ken de klappen van de zweep als het om leiderschap gaat, visie, missie, verkoop, marketing, enzovoort. De liefde voor coaching is gestart door de inzichten die mijn medewerkers mij gaven. Iedereen is uniek en wilde als directeur altijd de juiste snaar raken om zo het maximale uit mijn collega te halen en ook nog zo dat mijn collega daar van genoot. Ik haalde belemmeringen weg, gaf meer inzichten en dat resulteerde in meer succes en plezier.

De medewerker bepaalt voor een groot deel het succes van de zaak

Op het moment dat jij zo veel mogelijk obstakels hebt opgeruimd krijg je meer zicht in wat allemaal mogelijk is. Vrij van belemmeringen presteer je beter, werk je beter samen, manage je zonder controle te willen hebben, leid jij je team beter, presenteer je overtuigend, zie je kansen, verkoop je overtuigend, enzovoort. Kortom; een gemotiveerd team is essentieel voor succes.

7 BELANGRIJKE TIPS OM VAN JE ANGST AF TE KOMEN

HOE ZOU JE HET VINDEN OM JE SNEL GOED TE VOELEN EN JE ANGSTEN ONDER CONTROLE TE HEBBEN?

  • MET EENVOUDIGE STAPPEN
  • VOOR ELKE ANGST TE GEBRUIKEN

Verwachten verandert in verwonderen

Je begrijpt dat iedereen uniek is en dat dus elk mens op zijn of haar eigen manier naar de wereld kijkt. Vanuit die wereld is er dus een waarheid. Wanneer jij verwacht dan wil je een antwoord binnen jouw kaders. Maar jouw kaders zijn niet de kaders van de ander. Waar ligt dus de waarheid? Een wereld gaat voor je open als stopt met verwachten en start met verwonderen.

Check de site

Op deze site kun je wellicht hulp vinden bij de uitdaging die jij zoekt. Wanneer je het niet direct kunt vinden neem dan even contact met mij op.

Wellicht tot snel,

Albert

Sablab Development