weg met je angst

Angst voor sociaal contact

De woorden schieten te kort? Je durft de stap niet te zetten. Neem je sociale angst weg en verrijk je leven.

We kennen het wel. We zouden heel graag in sociaal gesprek gaan met die ander, maar dat stemmetje in je hoofd raadt het je ten stelligste af. ‘Waarom zou je contact zoeken? Ze zitten toch niet op jou te wachten en ze zien (….)’ Je zelfbeeld is laag en je interne dialoog is zeer negatief. Je bent het niet waard om met die ander te spreken. Tenminste, dat denk jij.

Wat kun je zoal missen?

Wanneer jij een sociale angst hebt, blijft de belemmering niet alleen bij de kroeg. Sociale angst zorgt ervoor dat je op je werk kansen mist. Je kunt eenzaam zijn. Je kunt onzeker zijn. Je mist je promotie of de liefde van je leven.

Geestig.

Al die sociale belemmeringen zitten allemaal in de geest. Jouw aarzeling heeft niets met de ander te maken. Als jij al weet hoe een ander denkt over jou, dan beschik jij over een interne glazen bol. Maar geloof me, je vertelt jezelf leugentjes.

Onderzoek de waarheid.

Het wordt nu tijd om naar de waarheid te kijken. Je hebt ongelooflijk veel te bieden, maar je moet dit wel willen zien. Waarschijnlijk heb je mijn hulp een beetje nodig om jouw zelfbeeld op te krikken; om je te leren contact te maken en zelfverzekerd te zijn. Ik help je om weer de kansen te pakken die op je pad komen. Kortom; om weer het leven te leiden zoals jij dat zou willen.

Zoek contact.

Gun jezelf een optimaal leven. Je bent het waard. Bel 0636430220 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

7 BELANGRIJKE TIPS OM VAN JE ANGST AF TE KOMEN

HOE ZOU JE HET VINDEN OM JE SNEL GOED TE VOELEN EN JE ANGSTEN ONDER CONTROLE TE HEBBEN?

  • MET EENVOUDIGE STAPPEN
  • VOOR ELKE ANGST TE GEBRUIKEN

 

Sablab Development