Claustrofobie

Geen kast of lift is nog een nachtmerries wanneer jouw ruimteangst verdwenen is.

“Alleen bij de gedachte al dat ik die dag naar een klant moet in een hoog kantorencomplex brengt me in paniek.” Dit is zomaar een kreet van een cliënt. De angst om een lift in te moeten stappen is voor iemand met claustrofobie groot. Niet alleen de lift, maar ook de kast, het vliegtuig of de kruipruimte onder de vloer.

Ontspannen de dag door.

Wanneer je bijvoorbeeld claustrofobie hebt, ben je daar vaak niet alleen op het “probleemmoment” mee bezig. Heel de dag door denk je aan de volgende stap: “Kom ik niet in een kleine ruimte terecht?” Je gaat, als je niet oppast, dingen vermijden. Want kleine ruimtes tref je overal: Auto, lift, kast, toilet, vliegtuig, enzovoort. Het is dus zaak dit probleem heel snel aan te pakken zodat je letterlijk je wereld vergroot.

Geef jezelf meer ruimte.

Wanneer wij samen aan de slag gaan, zul je snel van je claustrofobie afkomen waardoor jij je ruimte letterlijk vergroot. Geen grote bochten meer om kasten of liften. Geen vermijdingstrucjes meer. Niet meer afhankelijk zijn van een collega of familielid die voor jou die enge ruimte in moet. Nee, gewoon lekker leven en onafhankelijk zijn.

Onderneem actie.

Gun jezelf alle ruimte en bel 0636430220 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

 

7 BELANGRIJKE TIPS OM VAN JE ANGST AF TE KOMEN

HOE ZOU JE HET VINDEN OM JE SNEL GOED TE VOELEN EN JE ANGSTEN ONDER CONTROLE TE HEBBEN?

  • MET EENVOUDIGE STAPPEN
  • VOOR ELKE ANGST TE GEBRUIKEN
Sablab Development