Faalangst

Elke uitdaging ga jij weer aan als jouw faalangst weg is!

Je bent van jongs af aan al bekritiseerd. Kijk maar eens om je heen. Kinderen spelen uren leuk, maar bij een beetje herrie komt er een negatief commando van de ouders, leerkracht, enzovoort. Waar praten we het meest over met kinderen? Het gaat voornamelijk over dat wat ze niet goed doen. Dit betekent dat negatief denken een groot deel van ons is. Meestal kunnen mensen ook veel meer negatieve zaken over zichzelf vertellen dan goede. We vinden het zelfs opschepperig als we onszelf een schouderklopje geven.

Je bent dus sterk geworden in het benoemen van dat wat je niet kunt. En afhankelijk van de ernst van deze manier van kijken naar jouw negatieve kant, kan het zomaar zo zijn dat jij faalangst hebt. Maar wat is nu eigenlijk falen? Bestaat het wel?

Faalangst.

Faalangst: Angst om te falen. Elke stap die jij wilt nemen heeft direct een negatief resultaat. Tenminste, in je hoofd. Er is namelijk al zo vaak gezegd dat je het toch niet kan, dat je het ook maar niet meer doet. Al denk jij wellicht van niet, maar deze angst is eenvoudig weg te nemen. Falen bestaat namelijk niet. Alles is en blijft gewoon feedback. Alles heeft te maken met leermomenten, keuzes en actie. Ik kan het je duidelijk maken en uitleggen tijdens een afspraak.

Weer vrij.

Het zal toch heerlijk zijn om te doen wat je wilt, zonder steeds het gevoel te hebben dat er iemand over je schouder meekijkt met de insteek het af te kraken? Eindelijk zul je in staat zijn om die presentatie te geven, de vergadering te leiden of het seminar te kleuren. Stop met vechten tegen je faalangst. Dit vechten verergert de situatie alleen maar.

Zeg je faalangst nu vaarwel.

Laat je niet meer belemmeren door je faalangst en onderneem actie. Bel 0636430220 voor meer informatie of het maken van een afspraak. Binnen twee sessies help ik jou van je faalangst af.

7 BELANGRIJKE TIPS OM VAN JE ANGST AF TE KOMEN

HOE ZOU JE HET VINDEN OM JE SNEL GOED TE VOELEN EN JE ANGSTEN ONDER CONTROLE TE HEBBEN?

  • MET EENVOUDIGE STAPPEN
  • VOOR ELKE ANGST TE GEBRUIKEN

—————–

Weer motivatie, zingeving en zelfvertrouwen

Al weer enige tijd geleden kwam er een vrouw naar mijn praktijk die ontevreden was met de invulling van haar leven. In werk en prive liep ze tegen zaken aan die een vervelend gevoel gaven. Ze wist even niet meer met deze situatie om te gaan en kwam bij Beevalued langs.

Haar verhaal:

Vanuit persoonlijke onrust wist ik even niet meer welke kant ik op wilde en hoe de onrust weg te nemen. Ik was ontevreden met hoe ik mijn leven op dat moment invulde, zowel prive als werk. Ik heb toen contact opgenomen met Beevalued, met de gedachten “niet geschoten altijd mis”; gelukkig was het goed raak. Sinds de gesprekken met Albert heb ik een aantal stappen genomen die een andere (plezierige) wending aan mijn leven hebben gegeven. Ook al heb ik nog af en toe die onrust, kan ik zeggen dat ik me weer geweldig voel. Met de gekregen adviezen en technieken kan ik het soms terugkerende onrustige gevoel de juiste plek geven.

Dank je wel Albert.

Groet, 
D.

 

 

 

 

Sablab Development