Hoogtevrees

Weer van het uitzicht genieten? Stop nu je hoogtevrees.

Ik hoor mijn cliënten zeggen: “Het is net of de grond onder me wegzakt” of, “ik word gewoon die diepte ingezogen, het is zo eng”. Dat laatste woordje is vaak het probleem. We maken onze beleving te “eng”. Eng in de zin van -nauw en klein-. Alles wat we nog zien is die verschrikkelijke afgrond. De gedachte aan de hoogte laat de grond al wegzakken. Gelukkig leven we in een vlak land en hebben we geen bergen. Maar ja, dan zijn er nog die  flats en andere hoge gebouwen en attracties.

Weer uitzicht op beter.

Wanneer jij aan het woord “hoogte” het gevoel “wegzakken van de grond” hebt gekoppeld, hoef je niet eens op hoogte te zijn om het te beleven. Daarom hoort er bij het woord “hoogte” het gevoel “wauw, mooi uitzicht”. Deze koppeling kan ik eenvoudig met jou gaan maken. Hoogte moet voor jou weer een andere beleving worden. Hoogte betekent “alles zien, horen en voelen en daarvan genieten”.

Op naar de top.

Wanneer wij samen de hoogtevrees hebben weggehaald kun jij weer denken aan die skivakantie, bergwandeling of zelfs parachutesprong (heb ik mogen beleven; te gek!). Bedenk dat jij zelf gedrag en emotie hebt gekoppeld aan een woord. En gedrag is veranderbaar!

Laat jouw hoogtevrees vallen.

Bel 0636430220 en stel jezelf op de hoogte van wat ik voor je kan betekenen.

Sablab Development

7 BELANGRIJKE TIPS OM VAN JE ANGST AF TE KOMEN

HOE ZOU JE HET VINDEN OM JE SNEL GOED TE VOELEN EN JE ANGSTEN ONDER CONTROLE TE HEBBEN?

  • MET EENVOUDIGE STAPPEN
  • VOOR ELKE ANGST TE GEBRUIKEN