april 10, 2014

Overwin je angst – vliegangst

Hoe zou jij het vinden als je weer met plezier in een vliegtuig stapt, gewoon zonder vliegangst?

Wegmetjeangst.nl is gespecialiseerd in het wegnemen van jouw blokkades. Vliegangst kan door verscheidene gebeurtenissen in je leven zijn gekomen. Het kan via de verhalen van ouders op het moment dat je jong bent en nog erg open staat voor informatie van buiten af. Het kan zijn dat je zelf iets gezien hebt en dat dat jou enorm heeft aangegrepen. Of je kan gewoon bang zijn zonder enige reden.

Al met al kan je concluderen dat jouw brein een waarheid heeft gecreƫerd dat een vluchtreactie in werking zet op het moment dat jij aan vliegen denkt. Heel vervelend.

Wanneer jij deze informatie ooit als waar bent gaan ervaren, was er waarschijnlijk ook eens een moment dat het ook niet waar was voor jou. Je kunt dus informatie aannemen en ook weer loslaten. Dit doe je dagelijks, toch?

Jij en ik gaan op zoek naar de regels, ook wel jouw overtuigingen, die jou belemmeren. Door middels van eenvoudige technieken nemen we jouw blokkades weg. De technieken leer je in mijn praktijk en kan je op elk moment van de dag oefenen zodat jij je eigen trainer wordt naar een blokkadevrij leven.

Velen zijn jou voor geweest om de stap te wagen en met succes! Natuurlijk kan je nu denken dat het wellicht wel weer een cognitieve therapie is en dat jij ook wel weet dat je alles zelf verzint, maar neem van mij aan dat dit helemaal anders is en dat jijzelf de sleutel bent tot succes. Wanneer jij van je vliegangst af wilt, dan zal dat ook zo gebeuren.

7 BELANGRIJKE TIPS OM VAN JE ANGST AF TE KOMEN

HOE ZOU JE HET VINDEN OM JE SNEL GOED TE VOELEN EN JE ANGSTEN ONDER CONTROLE TE HEBBEN?

  • MET EENVOUDIGE STAPPEN
  • VOOR ELKE ANGST TE GEBRUIKEN

Wil jij weer met plezier vliegen naar jouw vakantiebestemming? Bel dan vandaag nog. Je intake gesprek is sowieso gratis.

 

 

Sablab Development