Paniekaanvallen en hyperventilatie

Klik op de foto om naar de inhoud van de cursus te gaan.

Groep producten paniekaanval

Controle over jezelf hebben in iedere situatie. Stop je paniekaanvallen en hyperventilatie

Je weet niet wat je overkomt als je een paniekaanval krijgt of hyperventileert. Je lijkt de controle over je lijf volledig kwijt te raken. Je hart slaat op hol, je ademhaling verandert drastisch en je gedachten schieten alle kanten op. Wat gebeurt er toch? Het vervelende met paniekaanvallen is het feit dat je ze stilletjes denkt te voelen aankomen. Het gevoel dat er een aanval komt roept een soort signaal op. We hebben het vaak over: “.. ik voelde eerst dit en daarna dat..”. Prompt komt dat gevoel en wordt er gefocust op het naar ons idee niet te vermijden daaropvolgende gevoel, wat ook inderdaad komt. Maar is het ergens niet logisch dat een gevoel komt als we deze zonder twijfel verwachten?

Vervorming van de werkelijkheid.

Bij een paniekaanval, waar hyperventilatie uit kan voortkomen, vernauw je het beeld van de werkelijkheid. Je gaat als het ware door een koker kijken en voor je het weet zit je in een donkere tunnel. Een plek zo nauw dat het beangstigend wordt. Hoe meer je tegen dit gevoel gaat vechten, des te harder vecht het terug. De tunnel sluit je in. Het risico dat de aanvallen vaker gaan voorkomen is groot. Reden is vaak een overspanning van je brein. Te lang is een deel van je hersenen belast en er is geen ontspanning gezocht en gevonden.

Ik en Mezelf.

“IK ben dan ineens MEZELF niet meer”. Herken je die uitspraak? Maar wie is dan die ‘MEZELF’? Eerst vertrouwde IK MEZELF. Schijnbaar is er dus een IK en een MEZELF. Wanneer deze in harmonie zijn gaat alles goed. Echter, wanneer je jezelf overbelast zeg je weer IK paste niet goed op MEZELF en had MEZELF niet meer in de hand. Wonderlijk hè?

Wij gaan samen aan het inzicht IK en MEZELF werken. Als jij dit begrijpt kun je de paniekaanvallen een halt toeroepen en vervolgens volledig uit je leven verbannen.

Neem nu contact op.

Wanneer jij van je paniekaanvallen af wilt, bel dan 0636430220 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

7 BELANGRIJKE TIPS OM VAN JE ANGST AF TE KOMEN

HOE ZOU JE HET VINDEN OM JE SNEL GOED TE VOELEN EN JE ANGSTEN ONDER CONTROLE TE HEBBEN?

  • MET EENVOUDIGE STAPPEN
  • VOOR ELKE ANGST TE GEBRUIKEN

 

Sablab Development