Reisangst

Jij wilt toch ook de wereld ontspannen ontdekken? Neem dan nu je reisangst weg.

Op vakantie kunnen we het hele jaar door. De hedendaagse reismogelijkheden heeft de wereld “klein” gemaakt. Zelfs het verste puntje op deze aarde is binnen 24 uur te bereiken. Natuurlijk moet je dan geen reisangst hebben, want dan zou je jezelf wel eens veel tekort kunnen doen. Reisangst is vervelend en maakt zelfs de voorbereidingen onplezierig. Zou het niet veel fijner zijn als je heel plezierig en gemotiveerd samen met je reisgeno(o)t(en) de vakantiebestemming uitzoekt en ook geniet van de voorbereidingen?

Neem de stap om deze reisangst vaarwel te zeggen.

Vraagje: Wat haal jij in je hoofd als je aan je reis denkt? Is het de onbekendheid van de bestemming? Gaat het om het vliegen of de autorit? Wil je niet weg van huis? Met andere woorden: Wat heb jij jezelf aangeleerd om dit gedrag te vertonen? Gedrag leer je aan en dus ook, als jij dat wilt, weer af. Hier wil ik je graag bij helpen.

Weg met je reisangst.

Wanneer je reisangst vaarwel gezegd is kun je weer genieten van het bladeren door vakantiegidsen of webpagina’s. De voorbereiding roept geen vervelend gevoel meer op. Integendeel; de voorbereiding wordt de start van je vakantieplezier. Door middel van hele eenvoudige en goed te begrijpen oefeningen ben jij in staat om snel weer die fijne reis te maken en te genieten van de zon en de natuur.

Onderneem actie.

Zeg nu gedag tegen je reisangst en bel vandaag nog 0636430220 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Sablab Development

7 BELANGRIJKE TIPS OM VAN JE ANGST AF TE KOMEN

HOE ZOU JE HET VINDEN OM JE SNEL GOED TE VOELEN EN JE ANGSTEN ONDER CONTROLE TE HEBBEN?

  • MET EENVOUDIGE STAPPEN
  • VOOR ELKE ANGST TE GEBRUIKEN