Straatvrees

Stap weer vrij over je drempel. Neem je straatangst (agorafobie) nu weg.

Straatvrees is verschrikkelijk. De wereld waar je nu veilig in denkt te leven heet “huis”. Een klein wereldje dus. Straatvrees is een angst die ook weinig wordt begrepen door omstanders. De drempel echter om er iets aan te doen is een niet te slechten muur. Je wilt wel, maar het gaat gewoon niet. Er wordt teveel angst opgeroepen bij de gedachte naar buiten te gaan.

Ook jouw muur kan afgebroken worden.

Wij gaan samen op zoek naar wat er achter jouw muur te vinden is. Wat voor jou een muur is, is voor mij een drempel en daar stap ik makkelijk overheen. Ik weet dan ook wat er voorbij mijn drempel ligt; een veilige vrijheid waar ik van geniet. Door samen met jou jouw onveilige schaduwkant te bekijken, brokkelt jouw muur vanzelf af. Stukje bij beetje wordt het een muurtje waar je overheen kunt kijken. En als dat eenmaal kan en je kijkt met open ogen dan ben je waar je wilt zijn. De muur wordt een drempel waar je overheen kunt stappen.

Weer frisse lucht wanneer jij wilt.

Het leven gaat om gelukkig zijn. ‘s Morgens fris wakker worden en fluitend de dag door. Om dit te realiseren zijn blokkades ongewenst. Kunnen gaan en staan waar je wilt is voor iedereen belangrijk.

Voel je weer in de wereld thuis.

Onderneem actie en bel 0636430220 om zo snel mogelijk van je straatangst af te komen. Het is ook geen probleem voor mij om naar jou toe te komen.

Sablab Development

7 BELANGRIJKE TIPS OM VAN JE ANGST AF TE KOMEN

HOE ZOU JE HET VINDEN OM JE SNEL GOED TE VOELEN EN JE ANGSTEN ONDER CONTROLE TE HEBBEN?

  • MET EENVOUDIGE STAPPEN
  • VOOR ELKE ANGST TE GEBRUIKEN