Technieken

Welke technieken en waarom?

Ik kom zelf uit de techniek en vind het belangrijk dat het te verklaren is wat ik doe en dat deze technieken ook aangetoond hebben te werken.

NLP is gebaseerd op onze taal. Wat we bewust zeggen heeft een onbewuste betekenis. Het is echter alleen heel lastig om even eenvoudig je onbewuste betekenis in taal uit te drukken. We gebruiken eenvoudige woorden om het weer te geven. Bijvoorbeeld: Ik ben moe. Klein zinnetje. Als iemand zoiets zegt dan doe je daar weinig mee, of je zegt misschien: “ga je toch lekker even naar bed?” Echter, achter het zinnetje kan een enorm verhaal zitten dat alleen naar boven kan worden gehaald door de juiste vragen te stellen.

De juiste vragen maken het echte probleem bewust en wanneer het bewust is kan je er iets aan doen. NLP heeft al meer dan 40 jaar bewezen uiterst effectief te zijn.

HYPNOSE. Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus. Zit je diep in een boek of film, dan zit je in trance. Je ervaart die staat als erg fijn. Wanneer jij bereid bent in trance te gaan, weet dat jij altijd de controle houdt, dan kan je communiceren met je onbewuste en zo belemmerende patronen te veranderen in bekrachtigende.

TIJDLIJN. Tijdlijn is eigenlijk hypnose met je ogen open.Deze techniek is het makkelijkst te begrijpen als je bij mij komt en ik het volledig uitleg.

7 BELANGRIJKE TIPS OM VAN JE ANGST AF TE KOMEN

HOE ZOU JE HET VINDEN OM JE SNEL GOED TE VOELEN EN JE ANGSTEN ONDER CONTROLE TE HEBBEN?

  • MET EENVOUDIGE STAPPEN
  • VOOR ELKE ANGST TE GEBRUIKEN

HAVENING. Havening gebaseerd op de laatste neuro-wetenschappelijke onderzoeken. Middels eenvoudige handelingen is het mogelijk om angsten, trauma’s, PTSS, weg te nemen. Het mooie is ook dat je je verhaal niet hoeft te doen. Het verhaal blijft tijdens de sessie bij jezelf. Na de sessie is er alleen nog een herinnering zonder de “angels” die er eerst waren.

BEL om meer te weten over wat ik doe en waarom het ook jou kan helpen.

 

 

Sablab Development