weg met je angst

Testimonials

Referentie over de coach

Allereerst wil ik voor de duidelijkheid aangeven dat ik niet door Albert gevraagd ben om een referentie te schrijven, maar dat ik dit zelf heb aangeboden. In de paar keer dat Albert en ik mekaar hebben gezien en gesproken, heeft hij indruk op me gemaakt en veel voor me betekend. En dat wilde ik hem zwart-op-wit laten weten, met de mogelijkheid om dit te delen voor eventuele geïnteresseerden.

Eigenlijk per toeval kwam ik via-via met Albert in contact. Hij zocht proefpersonen om 1 van zijn nieuwgeleerde technieken uit te proberen. Hier was ik wel toe bereid en heb zodoende een afspraak met hem gemaakt. Na afloop van deze sessie, hebben we nog met elkaar gesproken over de achtergrond van deze techniek en wat Albert zoal deed. Al gauw merkte ik dat Albert een zeer vriendelijk en toegankelijk persoon was, wat mij bijna het gevoel gaf alsof ik met een wijze vriend aan het praten was. Ondanks dat ik hem voor ’t eerst zag, was ons gesprek vrij snel erg persoonlijk van aard, waarbij ik me direct begrepen voelde. Vol energie ben ik toen vertrokken en zag het als een leerzame ervaring en ontmoeting.

Toen ik later vastliep in mijzelf, wat veel mensen overkomt gedurende hun leven, had ik behoefte aan een fijn iemand om de hulp van in te roepen. Wel een therapeut, maar iemand die toch op een ontspannen/informele manier werkt. Direct ging er bij mij een lampje branden! En zo kwam ik dit keer vanuit mijzelf in contact met Albert.

Een formeel en langdurig traject zag ik niet zitten, maar ik had wel behoefte aan een onafhankelijk persoon om mee te praten. Iemand die mij begreep, die niet alleen ‘klinisch’ praat, maar ook in het leven staat, iemand die iets voor mij kon betekenen en die onafhankelijk was. Eigenlijk een kruising tussen een goede vriend, een therapeut en een coach. En dat is dan ook precies hoe ik Albert zou omschrijven!

Op een professionele manier, creëert hij een hele informele sfeer waarbij ik mezelf onveroordeeld “bloot” durfde te geven. Ik overwon schaamte en angst en alleen dat betekende al heel veel voor mij!

7 BELANGRIJKE TIPS OM VAN JE ANGST AF TE KOMEN

HOE ZOU JE HET VINDEN OM JE SNEL GOED TE VOELEN EN JE ANGSTEN ONDER CONTROLE TE HEBBEN?

  • MET EENVOUDIGE STAPPEN
  • VOOR ELKE ANGST TE GEBRUIKEN

Zonder dingen af te zwakken, wist Albert zware onderwerpen te nuanceren. Iets wat helpt, om je te laten beseffen dat sommige “zware” of heftige dingen, als minder heftig ervaren kunnen worden. Soms door simpelweg de lading ergens vanaf te halen en je er anders naar te laten kijken. Met behulp van bepaalde therapeutische technieken was hij in staat om mij zelf te leren dingen anders te gaan zien, voelen en ervaren.

Ik heb Albert, met grote tussenpozen, op zeer uiteenlopende momenten gezien. Op “makkelijkere” momenten, dat ik even wat handvaten nodig had, maar ook op hele zware momenten, waarop ik het allemaal even niet meer wist. Dat waren momenten dat er in mijn ogen echt niets met mijzelf te beginnen was. Juist door op die momenten zo serieus en als even ‘normaal’ gezien te worden als eerder, voelde ik me al meer waard dan ik vanuit mijzelf deed. En zelfs op die momenten wist hij iets voor mij te betekenen. Dergelijke momenten deden (geheel onverwacht) mijn zelfbeeld erg goed!

Albert heeft me niet alleen “therapeutisch” geholpen, maar ook als mens interesse in me getoond, wat m’n zelfvertrouwen erg goed heeft gedaan. De rust en het vertrouwen dat hij uitstraalde, heeft aanstekelijk gewerkt. Ook wanneer ik wel eens sceptisch ergens tegenover stond! Het feit dat ik dit eerlijk tegen hem kon zeggen, wat hij waardeerde, gaf ruimte voor extra uitleg en brachten zowel hem als mijzelf verder.

Ik heb geleerd conflicten te zien als leerpunten en het besef gekregen dat falen niet bestaat. Nuanceren, relativeren en bewust kiezen hebben mij op een andere manier in de wereld doen staan. En ondanks dat dit uiteraard niet alleen door Albert komt, hebben de open gesprekken hier veel aan bijgedragen.

Kortom, een energieke en enorm toegankelijke therapeut/coach/vriend, die jou met persoonlijke passie iets wilt bijbrengen en je tegelijkertijd laat voelen dat je gelijk bent. Geen ongemakkelijke of ongelijke “client-therapeut”-relatie, niets van dat, gewoon als mensen onder mekaar.

Op dit moment zie ik Albert als een inspiratiebron en ben ik blij dat ik met hem in contact ben gekomen. Ik ben aan het doen wat ik wil en waar ik in geloof. Mijn onzekerheden ben ik niet kwijt, maar mijn angsten wel. Mijn vertrouwen is gegroeid en ik doe met passie en lef wat ik wil. Door op een rustigere en vriendelijkere manier naar mezelf te kijken, ben ik ook in de omgang en eerlijkheid naar anderen gegroeid. Iets wat heel veel rust en geluk brengt!

Mocht ik weer eens vastlopen of wat hulp kunnen gebruiken, dan weet ik Albert sowieso te vinden! En owja, ook wanneer het goed gaat laat ik hem dit weten. Want wie met mij strijd, zal namelijk met mij zegevieren!

Groeten,
Een tevreden client

Albert, ik ben je dankbaar als mens! Succes met al je plannen!
Keep in touch!

 

Hoe sta je als leerkracht sterk

Leerkracht zijn is in deze dagen niet eenvoudig. Naast dat het vakkenpakket ruim is, zijn er heel wat andere omstandigheden bij gekomen die de aandacht vergen. Denk aan Dyslexie of ADHD. Om met al deze verwarrende en verzwaarde taken om te kunnen gaan komen leerkrachten langs om zichzelf te “weren” en weer verder te ontwikkelen.

Haar verhaal:

Ik ben altijd een gedreven leerkracht geweest die zo snel mogelijk een prettige samenwerking met mijn leerlingen wilde. Dit is me altijd goed afgegaan. Dit jaar ben ik voor een groep gekomen waar vele “nieuwe omstandigheden” aanwezig zijn. Dit geeft een ongelooflijk onrustige sfeer. Helaas is dit het niet alleen, het is ook soms dreigend.
Ik ben blij dat ik me heb laten coachen. Deze stap heeft me andere inzichten gegeven en me ontzettend veel rust gebracht en afstand. Ik kan nu op een juiste manier naar de groep kijken zodat ik de problematiek me niet persoonlijk aantrek. Enorm bedankt, het heeft het plezier in het lesgeven weer terug gebracht.

Groet,
Anoniem

 

Weer motivatie, zingeving en zelfvertrouwen

Al weer enige tijd geleden kwam er een vrouw naar mijn praktijk die ontevreden was met de invulling van haar leven. In werk en prive liep ze tegen zaken aan die een vervelend gevoel gaven. Ze wist even niet meer met deze situatie om te gaan en kwam bij Beevalued langs.

Haar verhaal:

Vanuit persoonlijke onrust wist ik even niet meer welke kant ik op wilde en hoe de onrust weg te nemen. Ik was ontevreden met hoe ik mijn leven op dat moment invulde, zowel prive als werk. Ik heb toen contact opgenomen met Beevalued, met de gedachten “niet geschoten altijd mis”; gelukkig was het goed raak. Sinds de gesprekken met Albert heb ik een aantal stappen genomen die een andere (plezierige) wending aan mijn leven hebben gegeven. Ook al heb ik nog af en toe die onrust, kan ik zeggen dat ik me weer geweldig voel. Met de gekregen adviezen en technieken kan ik het soms terugkerende onrustige gevoel de juiste plek geven.

Dank je wel Albert.

Groet, 
D.

 

Faalangst

 

Misbruikt

 

Haar verhaal:

 

Rugklachten

 

 

Onzekerheid bij sollicitatie

 

Zijn verhaal:

 

Vliegangst

 

Sablab Development