Veel gestelde vragen

Vind hier heldere antwoorden op de meest voorkomende vragen over WegMetJeAngst.nl.

Wat kost het? Wanneer je als particulier komt, kost het 90 euro (incl. 21% btw) per uur. Zakelijke klanten betalen 90 euro (excl. 21% btw) per uur.

Hoe ver van tevoren kan ik mijn sessie afzeggen? Tot 48 uur van tevoren kun je kosteloos annuleren. Wanneer dit binnen 24 uur van tevoren gebeurt,  betaal je de kosten van een één uur (zie ‘Wat kost het?’).

Past u met ALBERA® hypnose toe? Absoluut niet!

Zijn andere net zo effectief?  Er zijn een hoop coaches, maar ik heb tot op heden nog niemand ontmoet of via via gehoord die zo effectief is met het wegnemen van angsten /  fobieën.

7 BELANGRIJKE TIPS OM VAN JE ANGST AF TE KOMEN

HOE ZOU JE HET VINDEN OM JE SNEL GOED TE VOELEN EN JE ANGSTEN ONDER CONTROLE TE HEBBEN?

  • MET EENVOUDIGE STAPPEN
  • VOOR ELKE ANGST TE GEBRUIKEN

Maakt het uit hoe lang je de kwaal hebt? Voor WegMetJeAngst/nl maakt het niet uit of je het net hebt of al vele jaren. Het is altijd dezelfde succesvolle aanpak. Bij een computer kun je dezelfde handelingen verrichten bij een file die al 10 jaar is opgeslagen of net. Hetzelfde is dat bij je breingegevens.

Kan de klacht terugkomen? Ja. Mocht het gebeuren dat er iets terugkomt dat lijkt op je oude kwaal dan ben je met de ALBERA technieken in staat direct oplossing te bieden.

Hoe groot is de kans dat het slaagt? Voor 90%.

Ik heb al heel veel gedaan. Waarom zou WegMetJeAngst.nl wel helpen, terwijl al het andere niet afdoende was? Ik  werk anders. Ik heb mensen behandeld die al zo’n 9 maanden burn-outklachten hadden en onder behandeling waren (geweest) bij een reguliere therapeut zonder echt resultaat. Zij waren na 1 sessie bij WegMetJeAngst.nl voor 80% van hun klachten af. De benadering was persoonlijker en de methode gerichter en begrijpelijk. Tenslotte moet je het zelf doen. Begrijpen en inzicht krijgen is genezen.

Heeft WegMetJeAngst.nl een geld-terug-garantie? Artsen, psychologen of advocaten geven geen geld terug en dat geldt ook voor WegMetJeAngst.nl. Neem eens deel aan een seminar om erachter te komen of WegMetJeAngst.nl iets voor jou kan betekenen.

 

Sablab Development