augustus 19, 2013

Vreselijke jeugd creëerde onder andere straatangst.

Straatangst isoleert je.

Je hebt een vreselijke jeugd gehad; vader doodgeschoten, moeder gestorven, gedrogeerd en nog meer. Een noodkreet bereikt mij om deze cliënt te helpen en de angsten weg te nemen. Angsten die haar passie in de weg staan.
Deze cliënt wilt naar de toneelopleiding en om dit te doen moet je naar buiten. Auditie doen en reizen. We hebben twee uur keihard gewerkt. Veel emoties kwamen los en dit is wat mijn cliënt terug mailde.

————-

Beste Albert

De sessie heb ik als heel positief ervaren en er was gelijk verandering. Dit had ik echt niet verwacht. Ik heb ook een lange tijd niet meer zo moeten huilen als toen tijdens de sessie. In de supermarkt let ik nu ook op de ruimte tussen de mensen. Dit geeft een vrij gevoel en gaat nu eigenlijk automatisch.Wat kan ik nog meer zeggen…., het gaat gewoon super met me.

Ik heb de auditie gedaan en ze vonden dat ik het goed deed, zeker voor iemand met geen ervaring. Ik heb ook een monoloog van hun uitgekozen over rouw. En dit kwam heel erg bij hun binnen. En…… Ik ben aangenomen op de opleiding. Vier maanden en dan krijg ik o.a. Les van Willeke van Ammelrooy en Johhny Kraaykamp je. Kijk er zo naar uit.

7 BELANGRIJKE TIPS OM VAN JE ANGST AF TE KOMEN

HOE ZOU JE HET VINDEN OM JE SNEL GOED TE VOELEN EN JE ANGSTEN ONDER CONTROLE TE HEBBEN?

  • MET EENVOUDIGE STAPPEN
  • VOOR ELKE ANGST TE GEBRUIKEN

Super bedankt.

O ja,  ik heb nog gesproken met mijn vriendin die ook veel angsten heeft. En zij zou graag een Skype sessie met je willen. Zij neemt gauw contact met je op.

Groet,

T.M.

Sablab Development