WegMetJeAngst training

Training of coaching?

Coaching is gericht op jouw specifieke uitdaging. Training richt zich op leren beheersen en ergens anders toepassen.

WegMetJeAngst training.

Ik werk met ALBERA© & BREINHEID©. Deze twee modellen behelzen vele technieken.

ALBERA© staat voor…

All Life Brightens Eventually, Reliving Authenticity. Oftewel: Accepteren, Luisteren, Bijsturen, Richting geven en Actie.

Zoals het figuur laat zien, is er een kern. Dit is het donkere deel. Alles heeft een kern. Wie ben ik? Wat of wie is het bedrijf? Wat of wie is het project? Enzovoort. De kern is, zoals de naam zegt, het middelpunt waar alles om draait.

Ten opzichte van die kern doen we dingen. Dit is het gele deel. Het gele deel is ook dat wat zien; het deel boven het oppervlak, het gedrag. Maar hoe verloopt ‘doen’? Hebben we zelf controle of een keuze? En als we doen, gebeurt dit dan in overleg met jezelf of in overeenstemming met doelstellingen van het bedrijf of project?

7 BELANGRIJKE TIPS OM VAN JE ANGST AF TE KOMEN

HOE ZOU JE HET VINDEN OM JE SNEL GOED TE VOELEN EN JE ANGSTEN ONDER CONTROLE TE HEBBEN?

  • MET EENVOUDIGE STAPPEN
  • VOOR ELKE ANGST TE GEBRUIKEN

Inzicht in het doen-deel creëert een denken. We starten een interne dialoog of een vergadering in een bedrijf. Geloven we in de kansen en hebben we een creatief plan? Is er een interne motivatie; een motivatie die de kern raakt? Het gaat om weten, het gaat om willen.

Als we eenmaal dat inzicht hebben omgezet in een denken, komt snel het gevoel om de hoek kijken. We gaan van willen naar kunnen. Zijn we in staat datgene te realiseren wat we willen? Wat brengt het ons? Wat weten we? Zijn er kansen?

Het is dus best belangrijk je kern te kennen om je doen, denken en voelen aan te sturen. Wanneer je dat niet weet, gaan we je kern vullen door uit te zoeken wat je graag doet, denkt en voelt. deze stappen doen we met BREINHEID©.

BREINHEID©

Het rein krijgen van je brein; vrij van irreële angsten. Dat is BREINHEID©. We volgen de volgende stappen:

Brug slaan naar een nieuw leven (Wat wil ik?)
Ruis herkennen. Welke interne processen spelen er? (Wat gebeurt er nu?)
Evaluatie ruis (Wat is het en kan ik ermee?)
Inleven (Begrip tonen van wat is)
Nieuwe inzichten (Waar leidt dit toe?)
Herstructureren (Opbouwen)
Eigen verantwoordelijkheid nemen (Zelf)
Identiteit (Wie was ik en wie wil ik zijn?)
Doen (Wat nu te doen?)

Contact.

Wil jij jezelf trainen om jezelf te coachen, anderen te coachen, je leiderschap te beheersen? Dan is WegMetJeAngst.nl training wat voor jou. Bel 0636430220 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

 

Sablab Development