Over mij - Weg Met Je Angst

Waarom zou jij ook niet het leven kunnen dat je wilt?
Laat mij jou helpen! 30 jaar ondernemer, coach en therapeut.

Ik (Albert - 1959) ben een mensen-mens en heb een drive om mensen te helpen. Mijn visie is;

Wanneer je "vast" komt te zitten betekent dat alleen dat er in jouw brein op dat moment - bewust - geen oplossing voorhande is. Het is er natuurlijk wel, maar je kunt er simpelweg even niet bij komen. Te lang zit je in een "verkeerd spoor" waardoor deze zo diep is dat je zelf de kar er niet meer uit lijkt te krijgen. Ik ben er dan om te helpen met het vinden van "hulpbronnen" en het herkennen van nieuwe wegen (oplossingen). Nieuwe keuzes geven nieuwe mogelijkheden en dus bieden zij jou een andere toekomst.

Voel je je ontevreden op je werk of persoonlijk?
Betekenis en voldoening kan ook jouw deel zijn.

Waarden en overtuigingen
​Alles dat we doen koppelen we aan waarden. Het één noemen we dan ook waardevol en het andere waardeloos. Onder elke waarde hangt weer een overtuiging(en). Je kent ze wel de als...dan opmerking. "Als hij niet direct terugbelt, dan is hij respectloos". Schijnbaar vind jij respect belangrijk en een directe reactie ook. Maar ook richting jezelf: "als ik dit niet doe ben ik een...".

Nu zijn overtuigingen hardnekkige waarheden die vaak leugens blijken te zijn. Want hoe respectloos is het bijvoorbeeld om over iemand iets te zeggen zonder dat je weet wat de ander zijn diepere reden is, toch? Waarden en overtuigingen zijn dan ook zeer belangrijk, zo niet het belangrijkst, bij persoonlijke.

                                                                    “You may win the rat race, but you're still a rat"
                                                                                               - Lily Tomlin


​Rem en gaspedaal
​Ik hoop dat je inziet dat achter elke overtuiging een verleden zit en een eerste beslissing die je ooit hebt genomen. Een beslissing waarvan je toen wist: "dit nooit weer". De zin die je dan uitspreekt: :als dat....., dan.....(ga ik niet - doe ik het niet - wordt ik bang - word ik boos - raak ik in paniek - stel ik uit - breekt het zweet me uit - ga ik blozen - krijg ik een black-out - enzovoort)

​Een positieve overtuiging laat je op je gaspedaal trappen , en een negatieve op je rempedaal. Maar,... is die negatieve overtuiging wel waar? Is deze oude overtuiging niet te veel gelinkt aan iets uit het verleden dat helemaal niet meer geldt. Met andere woorden: "leef jij soms niet te veel in het verleden? ​

​Door je overtuigende gedachten eens flink onder de loep te nemen en eventueel te veranderen, zal je toekomst veranderen.


Je kunt je leven veranderen.
Je hoeft dus niet met de teleurstelling te blijven lopen, of de spanning of ellende van overweldigende stress, ontevredenheid of het nog langer vastzitten! Het is niet te laat om je passie en plezier te volgen en een carrière waarin je gemotiveerd en enthousiast bent. Als je weer meer balans in je leven wilt kan dat.

                                             “There is only one success — to be able to spend your life in your own way.”
                                                                                         - Christopher Morley


Er zijn strategieën die je het leven geven dat je wenst
Wanneer jij jouw waarden kent, je gedachten accepteert en je emoties de baas bent vind jij het leven dat jou de voldoening geeft is die jij zoekt.
Door gezonde grenzen te stellen, zul je in elke situatie gelukkig zijn.

Een duidelijke, gerichte visie en actiestrategie zullen je uit je huidige sleur halen en verbinden met dat wat jij wel wilt. Door meer inzicht te hebben in je eigen “gedachte” patronen, krijg je helderheid door welke vertroebeling jij je huidige situatie evalueert. Door in te zien dat er een oorzaak en gevolg is, herken je steeds meer hoe jij jouw plan moet leven en niet het plan dat een ander voor je heeft.


                                        “He has achieved success who has lived well, laughed often, and loved much.”
                                                                                           - Bessie Stanley


Sinds 1993 help ik mensen om het leven te leven dat zij willen. Werk doen dat voldoening geeft. De relaties, privé en zakelijk, die je hebt optimaal te laten verlopen. Als “Mental Engineer” pas ik de intelligentie, humor en wijsheid toe van meer dan 30 jaar werkervaring om je te helpen een leven te creëren dat in lijn ligt met je eigen definitie van succes. Ik noem dit "ongewoon succes.”

Met warmte en enthousiasme zal ik je begeleiden door het proces, steun je, help je obstakels te overwinnen, houd je vast om verantwoording af te leggen, moedig je aan en vier de successen met je mee.

​Wanneer je vragen hebt neem dan contact met me op.

Albert Buschgens (Mental Engineer)
0636430220​


Ondanks dat ik me 100% inzet en al mijn kennis en ervaring gebruik, moet ik uiteraard aangeven dat succes nooit gegarandeerd is. De mate van succes varieert van persoon tot persoon en is afhankelijk van de volledige inzet en toewijding van zowel therapeut als cliënt.


Gangesstroom 1, 2721AS, Zoetermeer. Telefoon: 0636430220Beevalued is geaccrediteerd door: