Coach- en train sessies - Weg Angst, Hallo Zelfvertrouwen

Wat bied ik jou als coach

 • Coaching in mijn praktijk
 • Coaching op locatie
 • Coaching via Skype of bijvoorbeeld Facetime
 • Training in je bedrijf
 • Workshops
 • Online trainingen
 • Gratis eerste telefoon intake sessie

Coaching in mijn praktijk is 1 op 1. Jij hebt een hulpvraag. Samen gaan we de oplossing zo praktisch mogelijk installeren. Het voordeel van 1 op 1 is dat je alle aandacht hebt en dat het proces snel gaat. 

Na een intake gesprek starten we met de coaching wanneer het voor beide partijen goed voelt. Ik ga voor de oplossing en niet voor losse sessies. Het maakt ook niet uit hoe lang het duurt, want ik zal je net zo lang helpen tot je probleem weg en dat jij weer alle uitdagingen aankunt. Hoe lang de samenwerking is hangt van je eigen inzet af. Bij voorkeur zo kort mogelijk, want dan ben jij weer helemaal in een korte tijd. Daar gaat het om. Bel me als je meer wilt weten over dit traject.

Coaching op locatie

Wanneer jij niet kunt reizen, dan kan ik ook naar jou toekomen. We doen hetzelfde als in mijn praktijk. Ik moet dan wel reiskosten in rekening brengen.

Coaching via Zoom of Skype

Net als hierboven geldt; wanneer jij niet kunt reizen, dan kunnen we ook het coach proces doen via de computer. Bij voorkeur wil ik je wel eerst ontmoeten zodat je exact weet wat ik bedoel wanneer ik een bepaalde oefening uitleg. Na dit eerste contact is live online coaching perfect. Echter, wanneer jij dat eerste contactmoment niet wenst is dat ook prima, dan starten we gewoon direct via de computer.

Training in je bedrijf

In een bedrijf gaan we niet aan de slag om angsten weg te nemen. Tijdens bedrijfstrainingen gaat het om communicatie. Wanneer jouw communicatie optimaal verloopt, zowel je eigen gedachten als die naar je collega's of klanten, dan haal je het meest uit jezelf en de situatie. Deze trainingen zijn voor een groot deel gebaseerd op de technieken uit NLP.

Omdat ik NLP Master en Trainer ben kan ik ook volledige NLP practitioner en master trainingen aanbieden. Omdat ik zelf al meer dan 30 jaar ondernemer bent zal ik veel praktijkvoorbeelden ter sprake brengen.

Workshops

Tijdens workshop gaan met een groep aan de slag om specifieke angsten, trauma's en fobieën weg te nemen. Angsten, trauma's en fobieën zijn alle drie amygdala gerelateerd. Je kunt ze in de regel op dezelfde wijze wegnemen. We gaan aan de slag met:

- NLP
- Zelfhypnose
- Timeline
- Havening
- E.F.T.
- Ademhalingsoefeningen

Na een workshop zal je een heel groot deel van je angsten, trauma's of fobieën kwijt zijn. Omdat je de technieken volledig meester zal zijn kun je de laatste restjes van je angsten, trauma's of fobieën zelf wegnemen. Wanneer je nog hulp nodig hebt ben ik altijd beschikbaar om je te helpen.

Naast de ervaring vanaf 1986 bied ik je het volgende dat als resultaat heeft:


- Rust
- Ontspanning

- Vrij zijn van...
- Zelfvertrouwen
- Krachtig zelfbeeld
- Creatieve Mindset

KLIK op één van de onderstaande beelden om meer over het onderwerp te leren.

Online trainingen

Wil jij gewoon in je eigen tijd en op elk moment aan je angsten, trauma's of fobieën werken dan kun je aan de slag met online trainingen. Kijk hier om meer te weten: https://wegmetjeangst.nl/online-programmas/ 

Gratis eerste telefoon intake sessie

Ik begrijp dat je vragen hebt. Sowieso ben ik een vreemde waar jij je probleem mee wilt bespreken. Het is daarom ook heel gewoon dat jij eerst wilt weten wie ik ben en of ik je kan helpen. Bel: 0636430220, of als jij liever gebeld wordt dan kun je je telefoonnummer mailen naar albert@wegmetjeangst.nl.

Wellicht tot later.

Direct resultaat en alles met de voeten op de grond.

Wanneer ik je train en coach is het een feestje. Gewoon met beide voeten op de grond. Wanneer je bij mij komt zul je direct resultaat hebben. Waarom?  

 • Ik werk met het onbewuste.
 • Ik geef gereedschappen die jij snapt.
 • Ik laat lichaam en geest veranderen.
 • Ik zorg dat we lol hebben tijdens de sessie.
 • Ik zorg dat jij thuis je in elke situatie goed kunt voelen.
 • Ik zorg ervoor dat jij elke situatie anders gaat zien.
 • Ik zorg dat jij je emoties anders ervaart.
 • en nog veel meer.

WegMetJeAngst is geaccrediteerd door: