Coaching en training - Weg Met Je Angst

​​Het doet mij zeer als een cliënt zegt: "Albert, hoe kan het dat ik na 3 sessies bij jou, me veel beter voel dan na twee jaar bij een psycholoog"? 

Tja, wat ik doe is alternatief, maar het HELPT en dat is wat jij ook wilt, toch?

De kracht van een coach die weet wat jij meemaakt.

​I've been there (Ik was er zelf)

​Veelal wordt er gecoacht vanuit theorie en zonder werkelijk te weten wat iemand voelt. Tuurlijk moet je theorie gebruiken, maar dan ga je er vanuit dat de theorie klopt, zonder te weten wat nu echt het effect is.

Ik doe dit werk al meer dan 10 jaar, maar voor die tijd heb ik een periode van somberheid gehad, oftewel depressie en daarna paniekaanvallen. De paniekaanvallen gebeurde bij mij veel in de auto.

Omdat ik altijd een bikkel was (zo voelde dat voor mij en niets hield mij tegen), snapte ik deze terugval totaal niet. Dus ik dacht: "niet op letten en gaan". ​Ik ging dus gewoon de wereld weer rond en sprak voor grote zalen om mijn producten te promoten. 

Helaas werkte dit niet en de angsten kwamen ​terug. Tweede optie voor mij was (rond 2001) om meer te gaan leren over wat dit nu eigenlijk is. Al met al daarna veel gestudeerd, workshops en training gehad. Ik heb de beste technieken eruit gehaald die voor mij werkte en daar een model van gemaakt. Gelukkig werkt model dit voor 95% van mijn cliënten.

Ik ben heel dankbaar dat ik jou kan helpen om weer verder te gaan. Dat je twijfels weg zijn omtrent de toekomst. Dat die vragen weg zijn van:

- hoe lang blijft dit,
- wordt het erger,
- gaat dit mijn werkt beïnvloeden,
- gaat dit mijn relatie beïnvloeden,
- ben ik nog in staat om te reizen, zowel zakelijk als privé,
- moet ik aan de antidepressiva,
- beïnvloed dit dan weer mij rijgedrag,
- enzovoort.

Veel mensen proberen van hun angsten af te komen met een gesprek bij de dokter of psycholoog, maar komen vaak niet verder dan een half uurtje praten. Wil je van je probleem af dan is het belangrijk dat er nieuwe instructies in het onbewuste komen.

Het onbewuste

Zoals je al hier en daar hebt gelezen doen we het meeste (95%) op de automatische piloot. We hebben dus niet meer in de gaten dat we doen wat we doen. Het enige dat we merken is het negatieve gevoel, de narr emotie of wegebbende energie. 

Je voelt je lusteloos, gespannen, gestrest, boos, gefrustreerd. Voordat deze emotie of energie is ontstaan had je al een heel gesprek met jezelf. En dit gesprek is onbewust of soms bewust gegaan in woorden of beelden.

Ik herken de valkuilen. Ik haal uit het gesprek de onderliggende, onbewuste problematiek. Wat jij zomaar zegt of non-verbaal laat zien heeft vaak een diepe betekenis waar de emotie aan vastzit. Ik ​herkent dit en ga daar doelgericht mee aan de slag.

​Jouw angst of depressie is aangeleerd. Klinkt misschien gek, maar leg het je graag uit en als je dan geweest bent herken je direct resultaat.

Coaching

 • ​Wegnemen van alle soorten angst en stress.
 • Vergroten van zelfvertrouwen en zelfbeeld.
 • check
  Beter communiceren
 • check
  Optimaal beïnvloeden

​Training

 • ​Tijdlijn Therapie
 • ​​Het beste van NLP
 • ​Havening
 • check
  Hypnose
 • check
  EFT
 • check
  Byron Katie
 • check
  Ontspannen presenteren

​Direct resultaat

​Wanneer ik je train en coach is het een feestje. Geen zwaar gedoe, maar luchtig aan de slag. Wanneer je bij mij komt zul je direct resultaat hebben. Waarom?  

 • check
  Ik werk met het onbewuste.
 • check
  ​Ik geef gereedschappen die jij snapt.
 • check
  ​Ik laat lichaam en geest veranderen.
 • ​Ik zorg dat we lol hebben tijdens de sessie.
 • Ik zorg dat jij thuis de in elke situatie goed kunt voelen.
 • check
  Ik zorg ervoor dat jij elke situatie anders gaat zien.
 • check
  ​Ik zorg dat jij je emoties anders ervaart.
 • check
  en nog veel meer.

Gratis download voor jezelf of een ander.

Download nu het GRATIS e-book met 4 Belangrijke Tips om je direct goed te voelen wanneer je maar wilt.

 • Dit boek geeft vertrouwen.
 • Dit boek geeft handvatten om te gebruiken bij jouw specifieke angst.
 • Dit boek leert je goed voelen wanneer je maar wilt.
 • Dit boek leert je goed voelen waar je maar wilt.
 • Dit boek leert je begrijpen waarom mensen doen wat ze doen.
 • Dit boek neemt twijfels weg.

​WegMetJeAngst is geaccrediteerd door: