Coaching en training - Weg Met Je Angst

​​Een coach maakt direct helder hoe je angsten weg te nemen en zo je twijfels die zich opstapelen.

​Download alvast je gratis ​E-book om te
groeien of je angst weg te nemen.

​De kracht van een coach die weet wat jij meemaakt.

​I've been there (Ik was er zelf)

​Veelal wordt er gecoacht vanuit theorie en zonder werkelijk te weten wat iemand voelt. Tuurlijk moet je theorie gebruiken, maar dan ga je er vanuit dat de theorie klopt, zonder te weten wat nu echt het effect is.

Ik doe dit werk al meer dan 10 jaar, maar voor die tijd heb ik een periode van somberheid gehad, oftewel depressie en daarna paniekaanvallen. De paniekaanvallen gebeurde bij mij veel in de auto.

Omdat ik altijd een bikkel was (zo voelde dat voor mij en niets hield mij tegen), snapte ik deze terugval totaal niet. Dus ik dacht: "niet op letten en gaan". ​Ik ging dus gewoon de wereld weer rond en sprak voor grote zalen om mijn producten te promoten. 

Helaas werkte dit niet en de angsten kwamen ​terug. Tweede optie voor mij was (rond 2001) om meer te gaan leren over wat dit nu eigenlijk is. Al met al daarna veel gestudeerd, workshops en training gehad. Ik heb de beste technieken eruit gehaald die voor mij werkte en daar een model van gemaakt. Gelukkig werkt model dit voor 95% van mijn cliënten.

Ik ben heel dankbaar dat ik jou kan helpen om weer verder te gaan. Dat je twijfels weg zijn omtrent de toekomst. Dat die vragen we zijn van:

- hoe lang blijft dit,
- wordt het erger,
- gaat dit mijn werkt beïnvloeden,
- gaat dit mijn relatie beïnvloeden,
- ben ik nog in staat om te reizen, zowel zakelijk als privé,
- moet ik aan de antidepressiva,
- beinvloed dit dan weer mij rijgedrag,
- enzovoort.

Veel mensen proberen van hun angsten af te komen met een gesprek bij de dokter of psycholoog, maar komen vaak niet verder dan een half uurtje praten. Wil je van je probleem af dan is het belangrijk dat er nieuwe instructies in het onbewuste komen.

Het onbewuste

Zoals je al hier en daar hebt gelezen doen we het meeste (95%) op de automatische piloot. We hebben dus niet meer in de gaten dat we doen wat we doen. Het enige dat we merken is het negatieve gevoel, de narr emotie of wegebbende energie. 

Je voelt je lusteloos, gespannen, gestrest, boos, gefrustreerd. Voordat deze emotie of energie is ontstaan had je al een heel gesprek met jezelf. En dit gesprek is onbewust of soms bewust gegaan in woorden of beelden.

Ik herken de valkuilen. Ik haal uit het gesprek de onderliggende, onbewuste problematiek. Wat jij zomaar zegt of non-verbaal laat zien heeft vaak een diepe betekenis waar de emotie aan vastzit. Ik ​herkent dit en ga daar doelgericht mee aan de slag.

​Jouw angst of depressie is aangeleerd. Klinkt misschien gek, maar leg het je graag uit en als je dan geweest bent herken je direct resultaat.

Coaching

 • ​Wegnemen van alle soorten angst en stress.
 • Vergroten van zelfvertrouwen en zelfbeeld.
 • check
  Beter communiceren
 • check
  Optimaal beïnvloeden

​Training

 • ​Tijdlijn Therapie
 • ​​Het beste van NLP
 • ​Havening
 • check
  Hypnose
 • check
  EFT
 • check
  Byron Katie
 • check
  Ontspannen presenteren

​Direct resultaat

​Wanneer je bij mij komt zul je direct resultaat hebben. Waarom?  

 • check
  ​Je twijfels verdwijnen  direct.
 • check
  ​Je ziet licht in de tunnel.
 • check
  ​Je weet NU hoe je ontspannen bent in elke situatie.
 • ​Omdat ik letterlijk actief ​​​ met je aan de gang ga.
 • ​Je lichaam meer energie zal hebben.
 • Je gedachte posities zal zijn.
 • check
  Je een heldere kijk zal hebben op wat je je verbeeldt en hoe deze effect op je dagelijkse staat heeft.
 • check
  Je weet direct technieken toe te passen die je direct een beter gevoel geven.
 • check
  ​Je direct technieken hebt om op elk moment je angst de baas te zijn en weg te nemen.
 • check
  ​​Je zult snel een ontspanning vinden.
 • check
  ​Je lichaam zal meer energie hebben.
 • check
  ​En nog veel meer.

Gratis download voor jezelf of een ander.

Download nu het GRATIS e-book met 3 Belangrijke Tips om je direct goed te voelen wanneer je maar wilt.

 • Dit boek geeft vertrouwen.
 • Dit boek geeft handvatten om te gebruiken bij jouw specifieke angst.
 • Dit boek leert je goed voelen wanneer je maar wilt.
 • Dit boek leert je goed voelen waar je maar wilt.
 • Dit boek leert je begrijpen waarom mensen doen wat ze doen.
 • Dit boek neemt twijfels weg.

​WegMetJeAngst is geaccrediteerd door: