Coachtraject - Weg Angst, Hallo Zelfvertrouwen

LIFE COACHING MET PIT

Kennis is de weg naar vrijheid

Bel nu voor een gratis consult.
0636430220

Het pad naar verandering 

Je bent nu op mijn site omdat je wilt veranderen. Je loopt met een probleem dat je waarschijnlijk al lang hebt en waar je nu echt van afwilt, toch? Dit probleem heb je door externe omstandigheden zelf geprogrammeerd. Door er veel aan te denken / mee bezig te zijn, bent je er - onbewust bekwaam - in geworden.

Iedereen leert volgens de volgende 4 stadia: (1) onbewust onbekwaam - (2) bewust onbekwaam- (3) bewust bekwaam- (4) onbewust bekwaam. 

Kennis is de weg naar vrijheid

Als wij gaan samenwerken dat leer jij wat ik weet. Ik wil dat je precies weet hoe jij zelf je patronen kunt veranderen. Verandering moet geen mysterie zijn, maar gewoon een bekende weg die je afloopt. Veranderen is actie ondernemen, gelijk aan het maken van een taart. Wanneer jij straks al die kennis hebt en weet toe te passen, dan kun jij ook coachen. Je kunt het toepassen voor jezelf, op je werk of bij je kinderen.

Zie dit echt als een bron van kennis waar jij echt "rijker" van wordt. Jij bent straks "meester" over je eigen gedachte, emoties en gedrag. Je hebt straks tientallen technieken om blokkades aan te gaan. Uit die grote verscheidenheid aan technieken kun jij zelf kiezen wat het beste werkt op dat moment. Dus het traject dat wij volgen is coaching, training en actie. 


Schrijf je in om maximaal 1 keer per week belangrijke informatie over STOPPEN VAN JE ANGST EN ZO HET VERKRIJGEN VAN MEER ZELFVERTROUWEN te ontvangen en ...  ontvang NU dit geweldige boek GRATIS.  Ik neem jouw privé gegevens serieus. Ik zal alleen relevante informatie sturen. Lees de  Privacy Verklaring  Je kunt je op elk moment eenvoudig uitschrijven. * Raadpleeg altijd je arts voordat je iets met je medicijnen verandert.

Stap uit de schaduw gr.

Belangrijk...

Wat ik hierboven schreef moet je natuurlijk wel willen. Het is iets dat ik graag doe en waar ik enorm goede resultaten mee haal. Echter, wanneer dit niet jouw manier van coachen is, dan zijn wij helaas geen match. Even goede vrienden. Wanneer je twijfelt en nog vragen hebt, dan kun je altijd even bellen voor uitleg. Maar ik beloof je dat het nooit saai is en dat je een nieuw mens bent die anders naar de wereld zal kijken.

Pad naar groei

Wat wil jouw onbewuste vertellen?

Omdat 95% van onze acties onbewust is, moeten deze acties eerst helder worden gemaakt. Je gaat dan van onbewust doen, denken en voelen naar bewust. Je ziet in de figuur links dat je gedrag, denken en emoties worden gestuurd door wat er onbewust aanwezig is.  Alles gaat op de automatische piloot. Deze processen gaan we daarom helder maken.

Het proces van helder maken is het pad dat je bewandelt van A naar B. Ineens herken je waarom je nog onbekwaam bent in sommige aspecten van groei. Hier ga je aan werken tot je bekwaam bent. We gaan je kern weer opnieuw "programmeren". Met andere woorden: Een lift is niet eng, dieren zijn niet altijd gevaarlijk, je kunt gewoon op hoogte zijn zonder angstig te voelen, zwemmen kun je zonder angst, enzovoort. Wanneer de kern weer opnieuw gevuld is kun je alles doen op een ontspannen manier. Op een bepaald moment ben je zo bekwaam dat het onbewust positief blijft.

Deze route van leren doe je altijd in de eerdergenoemde 4 stadia. Weet je nog je autorijlessen? Daar maakte je dezelfde stappen. Eerste bakte je er helemaal niets van, maar nu ben je instaat om van alles en nog wat te doen tijdens het rijden. Het gaat vaak op de automatische piloot.

Ook bij coaching is het belangrijk dat je inziet dat het een proces is. Niet een snelle fix en verwachten dat je probleem na 1 sessie weg is. We zullen toch de onbewuste patronen moeten veranderen en hier zul je tijd voor moeten reserveren.

Externe- en interne factoren

We laten ons veelal beïnvloeden door de externe wereld en raken dan het contact kwijt met onze interne patronen. We negeren onze emoties en weten vaak niet eens waarom we ons rot voelen.

We reageren vanuit onze kern; oftewel ons onbewuste. In eerste instantie nemen we snelle stappen. We willen veranderen (top piramide), denken aan mogelijkheden (rechtsonder) en zien hopelijk resultaten (linksonder). Dit is altijd eerst een intern denkproces met visualisatie. Wanneer alles voor je gevoel lukt, neem je werkelijk actie. Echter, heb jij blokkades, dan stopt dit proces al bij stap 1. 

Tussen veranderen en mogelijkheden liggen de overtuigingen. Deze zijn heel hardnekkig en stoppen al je acties als deze negatief zijn. Jammer genoeg zijn overtuigingen onbewuste processen en herken je ze zelf niet zo snel als blokkade. Stel je bent bang om een lift in te gaan. Overtuiging: Liften zijn gevaarlijk. Alleen al het bedenken om met de lift te gaan geeft angst. De gedachte roept een plaatje op en een negatief gevoel. Stel je nu eens voor dat we dit negatieve gevoel veranderen. Precies, dan is het probleem weg. 

Jij kunt niet alleen een gevoel veranderen, maar ook gedrag, beelden, gedachten, oude trauma's, fobieën, enzovoort. Je bent dus instaat je kern opnieuw te vullen met nieuwe informatie. Informatie dat er voor zorgt dat je wel de acties gaat ondernemen die je graag wilt.

Om nu alles in je leven ontspannen te kunnen bereiken zul je de route rond deze piramide, en alle stappen daarin, relax moeten kunnen doen. Wanneer je dit kunt, staat niets jou meer in de weg om te slagen voor wat jij maar wilt. 

Hoe zou het zijn als...

Als al de bovengenoemde zaken positief zijn gaat alles als een speer. Je staat 's-morgens weer op met enorm veel zin om de dag te beginnen. Om alleen uitdagingen te zien én de oplossingen. Jij bent tenslotte een alleskunner. 

Coaching maakt voor jou helder waar jouw knelpunten liggen. Welke onbewuste patronen jou tegenhouden. Wanneer deze bekend zijn onderneem je actie. We maken een plan. Echter, je weet dat actie ondernemen zonder stok achter de deur vaak tot niets uitloopt. Daarom blijf ik je sturen en steunen. Net zolang tot het patroon veranderd is. Hoe voelt dat voor jou?

Ideale driehoek voor groei

Dit is allemaal mogelijk...

Start een coach traject van 6 sessies. Waarom 6 en niet minder? Omdat je een stok achter deur nodig hebt. Je moet herhalen. “Practise is the Mother of all skills”. Misschien kan het sneller, maar dat hangt helemaal van jouw inzet af. Desalniettemin wil iedereen die 6 afmaken. Waarom? Omdat je na het wegnemen van je onzekerheden buiten je cirkel van comfort stapt. 

Hoe ga je om met die nieuwe situaties? Hoe kan ik nieuwe doelen stellen? Waartoe ben ik in staat? Hoe zorg ik ervoor dat ik niet meer in deze valkuil stap? Enzovoort. Vandaar dat in de regel 6 keer een mooi aantal is.

En na het traject?

Na de sessies ben je weer instaat helder en positief te denken. Negativiteit om te buigen naar positiviteit. Rust in de kop te hebben. Zekerheid en zelfvertrouwen uit te stralen. Duidelijk te zijn en beslissingen te nemen. Al met al je leven weer met twee handen vast te pakken en er van te genieten.

Online cursussen als BONUS

Naast dat ik life coaching geef, zijn er de (online) cursussen. Wanneer je kiest voor dit programma, ben je direct aangemeld voor alle cursussen die dan gratis zijn. Deze cursussen kun je voor een heel jaar bezoeken wanneer je maar wil.

Elke cursus is er stap voor stap op gericht om je krachtiger te maken en je zelfvertrouwen een boost te geven. Want ik weet uit ervaring dat na een tijd met angst en onzekerheid je zelfvertrouwen een stuk minder  is.

Waarin investeer je en wat zijn de bonussen

 • 6 coaching sessies van een uur (via Zoom of in mijn praktijk) - Hier worden de diepere lagen aangepakt
 • In de sessies leer ik je ook alle technieken om deze zelf toe te passen wanneer en waar je maar wilt
 • Werkboek met theorie en oefeningen.
 • Opnamen van de Zoom sessies - elke sessie wordt opgenomen, zodat je ze weer rustig kunt terugkijken
 • Toegang tot alle voor jou gratis online programma’s - een jaar lang toegang tot alle kennis die ik met jou deel. De online programma’s met een totaal waarde van € 835,00 zijn:
 • 100% zelfvertrouwen á € 169,00
 • Stop belemmerende overtuigingen á € 149,00 
 • Communiceer als een professional á € 149,00
 • Stop angst en onzekerheid á € 199,00
 • Havening á € 169,00
 • Twee gratis sessies - hier in de praktijkruimte zijn de 1 op 1 sessies heel waardevol en geven enorm veel inzichten hoe een meer ontspannen leven te ankeren.
 • "Noodoproepen" van 30 minuten - in de periode dat wij samenwerken kan het zijn dat je mij ineens persoonlijk nodig hebt. Je hebt mijn nummer en kunt me dus 2x gratis bellen voor een half uur consult.
 • Andere contactmomenten - heb je een vraag, dan kun je die altijd mailen of appen

De investering van het hierboven genoemde pakket

Alleen de 6 sessies, 2 gratis sessies, noodoproepen en andere contactmomenten zijn al meer dan € 1000,00 waard. Nu krijg je bij dit pakket ook de cursussen erbij van € 835,00.

Alles wat hierboven omschreven staat is nu slechts een investering van €995,00. Je kunt ook in  termijnen betalen.
3 termijnen van €350,00
of
6 termijnen van €185,00

Omdat dit coachpakket zo enthousiast wordt ontvangen en er veel mensen inschrijven moet ik dit bedrag waarschijnlijk snel verhogen. Pak nu nog je voordeel.

NB. Misschien ervaar je dit als veel geld. Maar ik weet nog in mijn tijd van angst en onzekerheid dat het mij alles waard was om er van af te komen. Het gaat er om om weer zo snel mogelijk je leven ontspannen op te pakken. Wat heb jij daar voor over. Ik hoop dat jij jezelf waard genoeg vindt om die stap te nemen.

Gratis kennismakingsgesprek

Voordat je de stap maakt kun je natuurlijk bellen om meer te weten. Je wil kennismaken en ervaren of er een klik is. Zoals ik al eerder omschreef, wil ik werken met doeners die gedreven zijn om persoonlijk resultaat te halen. Het is dus een kennismaking naar beide kanten: 

 • Ben ik de coach waar jij het wel mee ziet zitten voor een 6 maanden?
 • Ben jij die coachee die van aanpakken weet en er 100% voor wil gaan?

Hoe wil jij dat je toekomst eruit ziet?

Als laatste wil ik je vragen om eens goed na te denken hoe jij je toekomst wil gaan ervaren. Stel je voor dat je blijft zoals je nu bent en doet. Hoe ziet je toekomst er dan uit over 5 jaar of over een jaar uit? Hoe ziet dan je leven eruit? Wat heb je allemaal gemist?

Maar denk nu eens in dat alles verandert naar beter. Je bent weer in staat om alles te doen en ook nog op een ontspannen manier. Hoe ziet je toekomst er dan uit? Wat kun je jezelf allemaal geven, of je gezin? Wat is dit je allemaal waard?

Ik hoop je snel te mogen spreken!

Wat anderen mij vroegen


Vraag & Antwoord

Werkt het ook wanneer je het gevoel hebt dat je er al jaren mee loopt?

Jazeker. Klanten hebben het vaak over: "het zit heel diep", maar zijn erg verrast wanneer er heel snel een ander gevoel is dat het tegenovergestelde is. Onrustig werd rustig.

Kan ik je altijd bereiken?

Zeker. Ik ben altijd bereikbaar met je vragen en zal je binnen 12 uur benaderen, of direct als dat mogelijk is.

Ben ik na 6 sessies klaar?

Na 6 sessies ben je 90% klaar. Omdat ik je al de technieken leer ben je instaat om die laatste 10% zelf te doen. Wanneer je mij nog nodig hebt, kun je me altijd benaderen.


WegMetJeAngst is geaccrediteerd door: