Havening - Weg Angst, Hallo Zelfvertrouwen

Havening

Het jij al alles geprobeerd, maar je angst is er nog steeds? Willen ze je helpen door medicijnen, maar daar pas jij voor? Wil je nu echt een bewezen therapie die jou gaat helpen? Als jij met JA antwoord dan is Havening jouw oplossing.

Havening is wetenschappelijk bewezen en ongelooflijk eenvoudig. Onder andere de drie simpele bewegingen die je hierboven ziet maak je tijdens het wegwrijven van je angsten, fobieën, trauma's, PTSS, enzovoort. In de cursus leer je 7 methoden van Havening. Alles wordt gedetailleerd voorgedaan en uitgelegd.

Er is eigenlijk altijd ongeloof wanneer ik over deze methode vertel. Eerst geloof je het dus niet, dan tijdens de sessie komt de verwondering en dan de tranen van geluk omdat de angsten weg zijn. Dit kan ook voor jou.

Gratis eerst een telefonische intake?

Ik begrijp dat je vragen hebt. Sowieso ben ik een vreemde waar jij je probleem mee wilt bespreken. Het is daarom ook heel gewoon dat jij eerst wilt weten wie ik ben en of ik je kan helpen. Bel: 0636430220, of als jij liever gebeld wordt dan kun je je telefoonnummer mailen naar albert@wegmetjeangst.nl.

Wellicht tot later.


WegMetJeAngst is geaccrediteerd door: