Angst om te presenteren. Laat je stem horen - het is wie je bent

Hoe zal jij je voelen als die presentatie een succes is en zonder onnodige stress.

Stel jezelf eens voor hoe het zou zijn om een presentatie te geven aan je collega's of zakelijk publiek op een volledig ontspannen manier? Zou dat niet geweldig zijn? Je zult meer uit je carrière halen en makkelijker bij feesten en partijen een speech houden.

Als jij een angst of fobie hebt om in het openbaar te spreken dan ben je absoluut niet de enige. Deze angst schijnt erger te zijn dan doodgaan.

Ondanks dat een angst of fobie voor spreken in het openbaar heel gebruikelijk is, is het niettemin beperkend en slopend. Bij ​WegMetJeAngst is het mogelijk om jouw angst of fobie met betrekking tot presenteren te overwinnen.

Mijn ervaringen, intensieve trainingen alsmede een feedbackscore van 9,2 geven ook jou hopelijk het vertrouwen dat WegMetJeAngst zal helpen.

Ik hoop dat site enige antwoorden geeft op de vragen die je hebt. Echter, wil je meer weten over het vergroten van je zelfvertrouwen of het verminderen van je presentatie angst, dan kun je altijd gebruikmaken van een gratis 20 minuten consult.

Bel 06-36430220 of gebruik het contactformulier in. Ik ben er om jou te helpen!

Ik kijk er naar uit om met je werken.

Warme Groet,

Albert Buschgens

Oprichter WegMetJeAngst

Onspannen presenteren

WegMetJeAngst is geaccrediteerd door: