Angst overwinnen. Zonder angst is het leven weer een grote uitdaging

Ik begrijp je angst.

En omdat ik het begrijp (zelf meegemaakt), kan ik op maat gemaakte behandelingen geven. Een paniekaanval of angst kan zeer specifiek zijn, bijvoorbeeld in vergadering gaan, presenteren of het verkeren in sociale situaties. Eenvoudigweg kan ik zeggen dat angst je overal kan overkomen. Zo’n situatie kan zich manifesteren in een enorm snel kloppend hart, zweten, duizeligheid of het gevoel dat je van jezelf gescheiden bent en geen controle meer hebt. Dit zijn slechts enkele van de symptomen die ervaren kunnen worden. Het is echter mogelijk om al deze akelige gevoelens weg te nemen.

We gaan met de oorzaak en het gevolg aan de slag

Angst en paniek hebben altijd ergens hun wortels liggen. Er is altijd sprake van een “beginoorzaak”. Met krachtige technieken zoals Hypnotherapie, NLP en Tijdlijn Therapie®, is het mogelijk om die beginoorzaak te verwijderen. Hiermee lossen we de gevoelens en herinneringen die te maken hebben met je angst en paniek op.

Meer weten over de technieken?

Leer om rustiger te zijn

Alle technieken zullen je helpen om kalm te blijven en dit helpt enorm bij angst. Hypnotherapie zorgt dat jouw automatische (of onbewuste) gedrag direct anders is na jouw eerste sessie(s). NLP helpt je meer bewust te zijn en zorgt voor meer vertrouwen en controle.

Zoals je waarschijnlijk weet kan proberen niet angstig te zijn alleen maar de situatie verergeren. De juiste technieken helpen je om de angst om te zetten in neutraal gedrag. Feitelijk is het zo: Net zoals je wel eens wat hulp nodig hebt wanneer je computer faalt, is het soms ook raadzaam om eens deskundige hulp in te roepen voor je brein, wanneer deze belemmerd wordt door angst en paniek.

In de ruim 10 jaar dat ik dit werk doe, heb ik al vele cliënten van hun zeer uiteenlopende angsten en belemmeringen af kunnen helpen. Je bent in zeer goede handen.

Wat gaan we doen?

Na het maken van een afspraak begin je thuis alvast aan de voorbereidingen. Ik zal je vragen een logboek bij te houden waarin is opgetekend wanneer de angst komt. Dit is belangrijk, omdat het mij helpt te begrijpen in welke situatie(s) je angst zich openbaart. Op deze manier kunnen we jouw hulpsessies volledig op maat maken. In de sessies maak ik gebruik van gedetailleerde doelen en een groot aantal krachtige technieken. Ik streef ernaar om:

  • Onderliggende herinneringen of problemen op te lossen die een trigger kunnen zijn voor jouw angst.
  • Aan alle overtuigingen te werken die je belemmeren om nu rustig en zonder angst te blijven.
  • Alle interne negatieve zelfpraat te vervangen door positieve - sommige mensen vervangen hun interne criticus door de positieve innerlijke coach die zij wensen.
  • Ankers aan te leggen - de "ik voel me geweldig"-knoppen. Dit kan jouw vertrouwen subtiel en enorm krachtig stimuleren in situaties waarin jij in de huidige staat angst kunt ervaren.
  • Jezelf te leren zien, horen en voelen op het moment dat je vol zelfvertrouwen bent. Dit is een techniek genaamd visualisatie en wordt gebruikt door zeer succesvolle mensen.Wat nu?

Met 12+ jaar ervaring ben ik gewend aan het werken met cliënten die hun angst willen minimaliseren en hun zelfvertrouwen willen opbouwen. De combinatie van ervaring, kennis en technieken die ik gebruik betekent dat het mogelijk is om op korte termijn overtuigende resultaten te krijgen.

Ik zal 100% energie steken in het samenwerken met jou en ik zal gebruikmaken van mijn beste technieken die zeer krachtig zijn. Ondanks dat ik me volledig inzet en al mijn kennis en ervaring gebruik, moet ik uiteraard aangeven dat succes nooit gegarandeerd is. De mate van succes varieert van persoon tot persoon en is afhankelijk van de volledige inzet en toewijding van zowel therapeut als cliënt.

Bel 06 36430220 of laat bovenaan de pagina je naam en emailadres achter. Je ontvangt dan ook nog eens mijn gratis e-book. Ik ben hier om jou te helpen. Gun jezelf deze reis om te kunnen bereiken wat je wilt.