Vliegangst overwinnen. Weer ontspannen in het vliegtuig.

Niemand is geboren met vliegangst. Het is aangeleerd. Maar gelukkig kun je dat wat je geleerd hebt ook weer afleren.

Hoe zou het zijn wanneer je weer ontspannen zult vliegen?

Niet durven te vliegen is een rem op het leven. Ja, we kunnen er omheen engineeren. Dicht bij huis op vakantie of lange autoritten naar Zuid Europa. Maar heb je liever niet dat je een vliegtuig onbevangen instapt en op bestemming weer onbevangen uitstapt.

Op vakantie naar waar je wilt, mensen bezoeken die je lang niet hebt gezien of die baan krijgen die je graag wilt. 

Krijg weer grip op jezelf en je emoties. Het kan en ik zal je erbij helpen.


ontspannen vliegen

Uniek

WegMetJeAngst biedt ook een e-learning cursus 'Vliegangst overwinnen' aan. Klik op de button voor meer informatie!Waarom WegMetJeAngst kiezen om je vliegangst weg te nemen?

Ervaring 

Ik begrijp fobieën - en omdat ik ze begrijp, kan ik op maat gemaakte behandelingen geven. Fobieën zijn zeer specifiek en dat maakt het eenvoudig om de trigger weg te nemen die de emotie oproept

We gaan werken met het 'oorzaak-en-gevolg-effect'. De fobie heeft altijd  een “beginoorzaak”. Met krachtige technieken zoals NLP, Hypnotherapie, Havening en Tijdlijn Therapie®, is het mogelijk om die beginoorzaak te verwijderen - dus het oplossen van de gevoelens en herinneringen die te maken hebben met je fobie.

In meer dan 10 jaar heb ik inmiddels gewerkt met vele cliënten die zeer uiteenlopende fobieën hadden. Je bent in goede handen.

Wat gaan we doen?


Na het maken van een afspraak ga je thuis alvast aan de slag met de voorbereiding. Dit wordt een logboek waarin is opgetekend wanneer de angst precies komt. Dit is belangrijk, omdat het mij helpt te begrijpen waar de angst precies zit om zo de sessies op maat te maken. In de sessie(s) maak ik gebruik van gedetailleerde doelen en een groot aantal krachtige technieken. Ik streef naar drie dingen:

  • check
    Gebeurtenis - Omdat een fobie een aangeleerd gedrag is gebaseerd op (een) ervaring(en), gaan we door deze emoties heen werken.
  • check
    Emoties - De trigger-gebeurtenis zelf is intens en de meeste fobieën kunnen een reeks gekoppelde emoties hebben die hieraan gekoppeld zijn. We gaan er samen aan werken dat deze minder worden of zelfs helemaal weg gaan.
  • check
    Uitkomst - Met de verschillende 'gereedschappen' die we hebben, kunnen we gaan werken aan het gedrag dat je wilt hebben en de emotie die jij wilt ervaren tijdens je eerstkomende vlucht. We kunnen nooit aan klanten beloven dat vliegen ineens een favoriete bezigheid wordt, maar het kan zomaar zo zijn dat dit wel gebeurt. Het streven is in ieder geval dat je vliegen gaat zien en ervaren als een normaal en neutraal middel om ergens te komen. Net als autorijden.Wat nu? 

Stel je eens even voor dat vliegen je makkelijk afgaat. Als je daar nu over nadenkt, hoe ziet dan je toekomst eruit? Wat gebeurt er dan met je carrière, je persoonlijke leven, je familie? 

Wanneer ik werk met cliënten om hun vliegangst weg te nemen, kan dat heel snel gaan. Uiteraard heeft de één er wat meer tijd voor nodig dan de ander. 

Mijn reguliere tarief voor een vliegangstbehandeling is €300,- euro. Tijdelijk geldt een korting van 10%, wat inhoudt dat je nu slechts nog €270,- euro betaalt. Aarzel niet langer; gun jezelf die angstvrije vlucht en maak een afspraak!  

Ondanks dat ik me 100% inzet en al mijn kennis en ervaring gebruik, moet ik uiteraard aangeven dat succes nooit gegarandeerd is. De mate van succes varieert van persoon tot persoon en is afhankelijk van de volledige inzet en toewijding van zowel therapeut als cliënt.

Bel 06-36430220, of neem contact op via het contactformulier.

Ik ben er om jou te helpen.