Albert    - 

Professional in NLP, Hypnotherapie, Tijdlijn Therapie en Havening

30 jaar ondernemer, coach en therapeut.

Ik (Albert - 1959) ben een mensen-mens. Ik voel me een ondernemer, werk als excecutive en persoonlijk coach alsmede therapeut. Ik ben in mijn element als ik voor "creatieve" oplossingen kan zorgen in alle soorten omstandigheden.

Wanneer mensen "vast" komen te zitten betekent dat niet meer dan dat er in hun brein op dat moment geen oplossing voorhanden is. Het is er natuurlijk wel, maar ze kunnen er simpelweg even niet bij komen. Ik ben er dan om te helpen met het vinden van hulpbronnen en het herkennen van nieuwe wegen (oplossingen). Nieuwe keuzes geven nieuwe mogelijkheden en dus bieden zij een andere toekomst.

Ik pas dit alles toe op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Oplossingen bieden is voor mij meerdere oplossingsgerichte keuzes bieden bij een bepaald probleem. Hoe meer keuzemogelijkheden des te vrijer je zult zijn. Laat mij je helpen bij jouw uitdaging!

Vanaf 1982 ben ik bezig met ondernemen. In eerste instantie hield ik me bezig met het ontwikkelen van technische producten. Naarmate mijn bedrijf groeide kreeg ik steeds meer aandacht voor de ontwikkeling van de mens in mijn bedrijf. De mens is immers de schakel tot succes. Een juiste atmosfeer creëren en ieders persoonlijke kracht naar boven  halen waren voor mij speerpunten.   

Ik richtte me op de vraag hoe ik iedereen beter kon laten functioneren. Dit, niet zo zeer kijkend naar mijn bedrijf, maar meer naar het presteren van binnenuit. Naast de persoonlijke groei van mijn personeel was ik ook druk bezig met het vermarkten van de producten. Dit gebeurde wereldwijd. Op deze manier leerde ik vele mensen vanuit vele verschillende culturen van dichtbij kennen. 

Albert in het kort:

 • Gediplomeerd Hypnotherapeut en Regressie Therapeut
 • NLP Master Practitioner
 • NLP Practitioner
 • NLP Trainer, geaccrediteerd door ABNLP en AUNLP
 • ​Havening Practioner
 • Enneagram trainer
 • 30 jaar ondernemer en ontwikkelaar van gepatenteerde producten
 • 15 jaar executive coach
 • 15 jaar weg met je angst coach
 • 15 jaar zelfvertrouwen coach
 • Reiki II
 • Theta Healing
 • Pranic Healing
 • Matrix Healing

WegMetJeAngst

Ik gebruik 4 verschillende en unieke behandelmethodes om jou te helpen, te weten: Hypnotherapie, Neuro-Linguistic-Programmeren (NLP), Havening en de Tijdlijn Therapie:

Hypnotherapie

Bij hypnotherapie ga je in een trance. Dit maakt het mogelijk om met je onbewuste te communiceren. Dit zorgt ervoor dat we nieuwe uitkomsten kunnen creëren op een dieper niveau, bijvoorbeeld het stoppen met roken of het verkrijgen van meer zelfvertrouwen.

NLP

Neuro Linguïstische Programmering of Psychologie is een praktische techniek die helpt om op korte termijn grote veranderingen te creëren.

Dit alles gebeurt bij NLP door middel van taal, gedrag- en gedachteveranderingen. 

Havening

Havening is een relatief nieuwe, in Amerika ontwikkelde, techniek.

Het is een snelle en effectieve techniek, speciaal ontwikkeld om trauma's, zoals fobieën, PTSD en paniekaanvallen, te stoppen.

Het is een techniek die je bij jezelf, dus los van de therapeut, kunt toepassen.

Tijdlijn Therapie

Bij Tijdlijn Therapie onderzoeken we hoe je jouw tijdlijn visualiseert. Vervolgens ga je op je tijdlijn je verleden onderzoeken om zo emoties los te laten.

Deze emoties kunnen een angst zijn, maar ook schuld, zorgen en verdriet. Deze emoties zijn altijd gekoppeld aan bepaalde gebeurtenissen in het verleden.

Ondanks dat ik me 100% inzet en al mijn kennis en ervaring gebruik, moet ik uiteraard aangeven dat succes nooit gegarandeerd is. De mate van succes varieert van persoon tot persoon en is afhankelijk van de volledige inzet en toewijding van zowel therapeut als cliënt.

Therapieën

Klik op de link voor meer informatie...

Locatie


Gangesstroom 1, 2721AS, Zoetermeer. Telefoon: 0636430220


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Haal het beste uit jezelf.

Aarzel niet langer, maar start vandaag!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, zodat je geen informatie en acties meer mist over

onze diensten en producten.

Gun jezelf een update!


Beevalued is geaccrediteerd door: