Veel gestelde vragen over Beevalued.

Professional in

NLP, Hypnotherapie, Tijdlijn Therapie en Havening

Vind hier heldere antwoorden op veel gestelde vragen over Beevalued.nl

Wat kost het? De investering staat per sessie vermeld op de website.

Hoe ver van tevoren kan ik mijn sessie afzeggen? Tot 24 uur van tevoren kun je kosteloos annuleren. Wanneer dit binnen 12 uur van tevoren gebeurt, betaal je de kosten van een één uur (zie ‘Wat kost het?’).

Past u met Beevalued hypnose toe? Ja, maar dit gaat in overleg met jou. In het geval dat je dit echt niet wenst, passen we een andere methode toe. Tijdlijn therapie, Havening en NLP werken allemaal zonder hypnose en zij zijn ook zeer effectief.

Wat is nu eigenlijk hypnose? Hypnose ervaar je zelf meerdere keren per dag. Rij je auto? Dat ben je vaak in een hypnotische toestand. Lees je een boek? Ook dan ben je in trance. Hypnose is een staat van ontspanning met daarbij een gerichte focus. Omdat je relaxt bent en je bewuste even afgeleid is, kan er gecommuniceerd worden met je onbewuste. Daar is de verandering nodig. Hypnose zul je ervaren als zeer ontspannen en aangenaam.

Zijn andere coaches net zo effectief? Er zijn een hoop coaches, maar ik heb tot op heden nog niemand ontmoet of via via gehoord die zo effectief is met het wegnemen van angsten / fobieën.

Maakt het uit hoe lang je de kwaal hebt? Voor wegmetjeangst.nl maakt het niet uit of je het net hebt of al vele jaren. We merken met dezelfde succesvolle aanpak. Bij een computer kun je dezelfde handelingen verrichten bij een file die al 10 jaar is opgeslagen of pas net. Hetzelfde is dat bij je breingegevens.

Kan de klacht terugkomen? Dat is mogelijk. Mocht het gebeuren dat er iets terugkomt dat lijkt op je oude kwaal dan ben je met de Beevalued-technieken uitstekend in staat direct oplossing te bieden.

Hoe groot is de kans dat het slaagt? De slagingskans is 90 - 100%.

Is het veilig? Alle technieken die ik gebruik zijn 100% veilig. Voordat we een techniek gaan doen wordt deze eerst heel duidelijk uitgelegd, zodat je je volledig op je gemak voelt.

Ik heb al heel veel gedaan. Waarom zou Beevalued.nl wel helpen, terwijl al het andere niet afdoende was? Ik werk anders. Ik heb mensen behandeld die al zo’n 9 maanden burn-out klachten hadden en onder behandeling waren (geweest) bij een reguliere therapeut zonder echt resultaat. Zij waren na 1 sessie bij wegmetjeangst.nl voor 80% van hun klachten af. De benadering was persoonlijker en de methode gerichter en begrijpelijk. Tenslotte moet je het zelf doen. Begrijpen en inzicht krijgen is genezen. Ook is het zo dat je bij mij niet je klacht hoeft te vertellen. Dit betekent dat je niet steeds de pijn hoeft te ervaren.

Heeft WegMetJeAngst.nl een geld-terug-garantie? Artsen, psychologen of advocaten geven geen geld terug. Dat geldt ook voor WegMetJeAngst.nl. Neem eens deel aan een seminar om erachter te komen of wegmetjeangst.nl iets voor jou kan betekenen.

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Stuur me een bericht! Klik HIER.