Online 1 op 1 coaching - Weg Met Je Angst

Online 1 op 1 coaching

Jij wilt wel gecoacht worden, maar dan vanaf je eigen plek. Daarnaast ben je echt op zoek om persoonlijk te groeien. Je wilt o.a. meer weten en leren over:

- Zelfvertrouwen opbouwen,
- Irreële angsten stoppen,
- Doelen halen,
- Geweldloze communicatie,
- Belemmerende overtuigingen wegnemen,
- Intern leiderschap
- Enzovoort,

Je hebt geen zin in een online cursus, omdat jij van jezelf weet dat je een stok achter de deur nodig hebt. Wanneer dat zo is, dan is dit voor jou de oplossing. Vanaf 2006 ben ik al bezig met de bovengenoemde onderwerpen. Daarnaast ben ik entrepreneur vanaf 1992. Ik kan jou helpen om te groeien naar beter. Als mens voor jezelf en naar andere toe. Maar ook als entrepreneur als je dat wilt. Denk aan verkoop, marketing, product samenstelling, verkoopmachine, enzovoort. Wanneer je dit laatste wilt is dat een bonus, maar dat is aan jou.

Ik leer je rust te hebben en andere aan te sturen, wanneer nodig. Maar eerst jijzelf. Daar begint het. 

We gaan dus een jaar lang met elkaar werken. Spreken elkaar elke maand en twee per jaar zien we elkaar life. Je krijgt kennis en huiswerk. Natuurlijk zal dit nauw aansluiten bij jouw vraag. Jij weet wat jij wilt en welke doelen je wilt halen. Ook weet jij het beste wat dit waard is.

Blijvend veranderen is hard werken, dus ik hoop dat je daar voor open staat. Zonder actie geen verandering. Stroop je mouwen op en gaan. Ik heb er zin.

Dus totaal 12 online coaching sessies van een uur en 2X een life afspraak op een plek nader af te spreken. Daarnaast huiswerk.

Gratis eerst een telefonische intake?

Ik begrijp dat je vragen hebt. Sowieso ben ik een vreemde waar jij je probleem mee wilt bespreken. Het is daarom ook heel gewoon dat jij eerst wilt weten wie ik ben en of ik je kan helpen. Bel: 0636430220, of als jij liever gebeld wordt dan kun je je telefoonnummer mailen naar albert@wegmetjeangst.nl.

Wellicht tot later.


WegMetJeAngst is geaccrediteerd door: