Online Coaching - Weg Met Je Angst

Samen staan we sterker!

Jouw onbewuste blokkades zijn, zoals het al zegt, voor jou onbewust.
Je coach herkent ze wel en dan kan je iets wat aan doen!


​St​ress en angstvrij leven vanaf nu?

​Ik weet niet of je er klaar voor bent, klaar om de volgende stap te maken en je leven weer terug te pakken. Op naar een angstvrij en stressvrij leven vanaf ​NU!

Je kunt van je angst of stress afkomen door 1 op 1 coaching, groepscoaching of online cursus. Ieder heeft zijn voordelen, hierbij de voordelen van online:

Feedback

Relaxt thuis

Wanneer je wilt

We doen het samen

​Op naar resultaat

Nóg enkele voordelen van een online cursus

  • ​Veel feedback.
  • ​Actuele zaken kunnen direct besproken worden.
  • Je hoeft niet te wachten​
  • Geen reistijd,
  • Het is laagdrempelig,
  • ​Mail contact op elk moment
  • Meer tijd voor reflectie, doordat je niet direct hoeft te reageren op een e-mail
  • E-mail berichten zijn terug te lezen, wat de reflectie bevordert

​Durf te knallen...

​Durf jij ervoor te gaan? Wat is een stress- en angstvrij leven waard voor jou?

​Samen met een ervaren coach bereik je meer.

​Een coach is er om uit jou het beste te halen. Online coaching biedt het gemak van persoonlijke coaching. Echter, omdat er meerdere gebruik kunnen maken van het programma kan dit tegen een lager prijs.

Online coaching betekent dat je werkt vanuit je eigen vertrouwde omgeving en dat je niet hoeft te reizen. Door de huidige techniek kan je de coach 24/7 bereiken voor antwoorden op je vragen en advies. Loop jij tegen een nare emotie aan en die weet je niet te stoppen dan ben ik er om je te helpen. Dit maakt online coaching erg toegankelijk.

Zorg dat je samen met mij inzicht krijgt in jouw valkuilen die angst of stress veroorzaken. Omdat deze valkuilen vaak buiten jouw bewuste liggen is de er coach die jouw opmerkzaam maakt.​

Een coach herkent en ziet sneller patronen die voor jou vanzelfsprekend zijn geworden. Veelal zijn het juist de automatismen die stress veroorzaken, door op een bepaalde manier te denken of handelen houdt je angst en stress in stand. 

​Kennis en kunde

​Groot voordeel met online coaching is dat je ook veel theorie krijgt dat je eenvoudig kunt teruglezen en overleggen met de coach.

Naast de theorie zijn er ze oefeningen. Niet alleen schrijf, maar ook eenvoudige fysieke oefeningen die je snel op weg helpen om van je angst en stress af te komen.

Ik hoop dat jij jezelf waard vindt om vandaag nog te starten.

​Albert Buschgens

​Angst en stress maken we allemaal wel mee en dat is geen probleem als het kortstondig is. Echter, wanneer jij de angst of stress niet onder controle weet te houden kan dat leiden tot een burn-out. Dit wil ik samen met jou voorkomen

​Wegmetjeangst.nl is onderdeel van Jacqal BV.

albert@wegmetjeangst.nl
mob. 0636430220
BTW nr. 8059.02.958.B01
K.v.K. nr. 27164775 Haaglanden