Over mij - Weg Angst, Hallo Zelfvertrouwen

Dan sta je ineens oog in oog
met de angst...

Bel nu voor een GRATIS consult

Wat de "..."?!

Het is het jaar 2000 en ik rijd op de N11 richting Alphen aan de Rijn. Plotseling lijkt het of een onzichtbare kracht het stuur wil overnemen. Ik begin te zweten, mijn hart gaat als een gek tekeer en mijn denken komt op stand wazig te staan. Ik moet alle zeilen bijzetten om op de vluchtstrook te komen. Trillend stop ik de auto. 

Ik had toch alles?

Ik reed op dat moment naar mijn eigen bedrijf dat ik al 9 jaar succesvol runde. Vanaf 1991 was het gegroeid naar 50 man en bestond het uit meerdere vestigingen verspreid over de wereld. Het was dus een internationaal opererend bedrijf en ik reisde heel de wereld over. Ik dacht het allemaal goed voor elkaar te hebben. Of was dit slechts een verhaal dat ik mezelf vertelde? Waarom moest mijn lijf zo keihard aan de rem trekken? De paniek leek bij me ingetrokken en leek niet van plan weg te gaan. Een nachtmerrie voor een gepassioneerd zakenman voor wie er ogenschijnlijk geen vuiltje aan de lucht was. 

Maak je vrij van je angst

Schrijf je in om maximaal 1 keer per week belangrijke informatie over STOPPEN VAN JE ANGST EN ZO HET VERKRIJGEN VAN MEER ZELFVERTROUWEN te ontvangen en ...  ontvang NU dit geweldige boek GRATIS.  Ik neem jouw privé gegevens serieus. Ik zal alleen relevante informatie sturen. Lees de  Privacy Verklaring  Je kunt je op elk moment eenvoudig uitschrijven. * Raadpleeg altijd je arts voordat je iets met je medicijnen verandert.

Zelf oplossen

Nu ben ik een optimistische doener en ik kon me niet voorstellen dat ik deze situatie niet zelf kon oplossen. Mijn leven lang vertelde ik mezelf: "Er is er maar één die je kunt vertrouwen, en dat ben jezelf". Of dat waar is weet ik niet. Het haalt in ieder geval wel veel werk op je hals. Dat heb ik dus geweten. 

Ik ging weer aan de studie en ben mezelf gaan trainen, coachen en resetten. Persoonlijk groeien: NLP Practitioner, NLP Master, NLP Trainer en Enneagram Trainer. Maar ik wilde echt alles weten, dus ook Hypnose en Hypnotherapie. Uhh .. echt alles: Reiki, Matrix Energitics, Quantum Touch, Theta Healing, Pranic Healing, Byron Katie, Timeline Techniek, Havening Practitioner en Sedona Techniek.

Ik wilde een krachtige mindset. Ik was vastberaden mijn onderbewuste te leren kennen. Ik wilde weten waarom er gebeurde wat er gebeurde.

Life coach

De waarom van Albert Buschgens WMJA

Deze "levensles" en mijn kennis over persoonlijke groei bracht mij op het pad van coaching. Ik wilde vanaf dat moment mensen helpen die dit ook meemaakten. Ik weet nu dat de verandering niet moeilijk is, maar je moet er wel wat voor doen. Niet op een geitenwollensokken manier, maar juist één die direct en recht voor z'n raap is. Ik hoop dat jij van die duidelijkheid houdt. Het is feedback waar je wat mee kunt. 

Schouders eronder

Als jonge kerel vond ik het al verschrikkelijk als mensen om de brei heen draaiden. Ik vind het dus belangrijk dat je eerlijk bent en geen lulkoek verkoopt. Niet aan mij en niet aan jezelf. Toen ik in mijn auto de paniek voelde, ben ik niet de schuld bij anderen gaan leggen of bij de drukte op de zaak. Ik zocht het bij mezelf. Ìk moest iets veranderen om de omstandigheden aan te kunnen, en niet omgekeerd.  

Te vaak merk ik dat mensen niet verder komen omdat ze vasthouden aan hun lijden en dramatisch in hun verhaal blijven hangen. Ik hou het graag simpel en ontspannen. Ik loop op gympies en draag mijn shirt uit de broek (maakt slanker ;-), geen stropdas. Ik ben ook meer een sturende coach, de trainer, dat vind ik fijn. Als je in de praktijk komt; wees relax en doe lekker makkelijke kleding aan. Coaching moet een feestje voor groei zijn.

Hieronder geeft een uitslag van een test precies aan wie ik ben. Ik los problemen op met de middelen die er zijn. Met een groot empathisch vermogen neem ik cliënten mee op een reis naar hun gewenste doel. Ik doe dit alles met actie en veel humor. Het wordt geen zwaarmoedige reis.

Persoonlijkheidstest

Ondanks dat ik me 100% inzet en al mijn kennis en ervaring gebruik, moet ik aangeven dat succes nooit gegarandeerd is. De mate van succes van persoon tot persoon en is afhankelijk van de volledige inzet en toewijding van individuele therapeut als cliënt.