Over mij - Weg Angst, Hallo Zelfvertrouwen

Uit ervaring weet ik dat je alles kunt bereiken. Wees alleen niet bang om er energie in te steken. 

Al vanaf 1987 help ik mensen en ondernemingen.

Ik ben een creatief mens en zoek graag naar oplossingen. Door deze eigenschap ondervind ik weinig problemen, omdat mijn hele systeem dat niet oproept. Ik kijk dus steeds naar het andere eind van het spectrum. De wet van polariteit zegt: elk probleem heeft zijn of haar oplossing. 

Sterker nog... jij hebt een probleem omdat je weet dat er een oplossing is. Je hebt alleen hulp nodig om daar te komen. Tot 2006 deed ik dat door producten te ontwikkelen die klant nodig had om het probleem weg te nemen. 

Vanaf 2006 help ik oplossingen te vinden voor mentale problemen.

Vanaf 2006 wilde ik mensen gaan helpen met mentale problemen, nadat ikzelf in 2000 paniekaanvallen kreeg uit het niets. Ik herkende mezelf niet als iemand met stress of angst. Ik ben dus gaan onderzoeken wat de reden kon zijn. Ik werd NLP practitioner, NLP master, NLP trainer, Hypnose coach, Hypnotherapeut, Enneagram trainer, EFT practitioner en nog veel meer. Ik wilde een hele uitgebreide gereedschapskist. Ik wilde alles leren over het brein en deze te resetten, ZONDER MEDICATIE!

Vanaf 2006 help ik gemotiveerde en enthousiaste mensen die met veel energie aan hun groei willen werken. Ik weet dat veranderen niet eenvoudig is en dat je er energie in moet steken. Net als bij alles dat je leert ga je door de fases: Onbewust Onbekwaam - Bewust Onbekwaam - Bewust Bekwaam en Onbewust Bekwaam. Dit kost tijd en energie.

Ik heb 98% van mijn cliƫnten geholpen naar waar zij wilden komen. Dit deed ik niet, maar ZIJ ZELF. Het is een samenwerking zoals een coach met zijn client behoort te doen. Ik train je en leer je nieuwe skills. Skills die je misschien onbewust weet, maar bewust niet. Ik leer jou jouw onbewuste waar te nemen en aan te passen waar nodig. Deze samenwerking leidt altijd tot succes.


Ik hoop snel te ontmoeten.
Met energieke groet,

Albert

Albert Buschgens