Stop mijn paniekaanvallen - Weg Met Je Angst

Weer leven op een ontspannen manier

Durf jij bijna geen actie meer te ondernemen, omdat je bang bent je angstig te voelen, of in paniek te raken? Ga jij steeds minder naar buiten en mis je het leven? Verwijder je meer van je vrienden? Komt jouw werk in gevaar door je angst?

Wanneer het bovengenoemde aanwezig is dan MOET je stappen ondernemen naar een ontspannen leven. Ik weet wat het is, want ik heb zelf paniekaanvallen gehad. GEHAD, want ik heb het absoluut niet meer. Dit wil jij toch ook?

Als dat zo is, dan is deze cursus voor jou. Al vanaf 2007 haal ik angsten, trauma's en fobieën weg bij mensen. Het kan eenvoudig en zonder medicatie.

Er is wat paniekaanvallen één benadering:

1

Je gaat voor online EN begeleiding. Deze online training bestaat uit  uren aan training die je herhaaldelijk kunt bekijken zodat het beklijft. Daarnaast heb je een werkboek. Jouw investering voor de online cursus en 6 maanden begeleiding. De investering is slechts € 727,00.

Natuurlijk heb je 21 hele dagen om de cursus uit te proberen. Wanneer het niet bevalt dan krijg je de hele investering terug.

Gratis eerst een telefonische intake?

Ik begrijp dat je vragen hebt. Sowieso ben ik een vreemde waar jij je probleem mee wilt bespreken. Het is daarom ook heel gewoon dat jij eerst wilt weten wie ik ben en of ik je kan helpen. Bel: 0636430220, of als jij liever gebeld wordt dan kun je je telefoonnummer mailen naar albert@wegmetjeangst.nl.

Wellicht tot later.


​WegMetJeAngst is geaccrediteerd door: