Kies de behandeling die bij je past.   • Gratis boek dat je leert je goed te voelen wanneer je dat wilt
  • 20 minuten gratis telefoonconsult
  • 10% korting op elke eerste behandeling

Volledig pakket aan therapieën om jou op alle vlakken te helpen.

Het streven is altijd om het beste uit jou en mijzelf te halen tijdens een sessie. Ik gebruik dan ook vele technieken. De vier hoofdtechnieken (Hypnotherapie, NLP, Tijdlijn Therapie & Havening) staan hier beschreven. Naast deze technieken ben ik ook bekwaam in EFT, Sedona, Reiki, Matrix Energetics, Theta Healing en Pranic Healing. Echter deze laatste zet ik alleen in als jij dit prettig vindt.

Ik vertrouw erop dat er altijd een therapie bij zit waarbij jij je het meest prettig voelt en die het best bij je past.

Wil je meer weten over de technieken, maak dan gebruik van het gratis 20 minuten consult. Bel 06-36430220 of zoek contact via het contactformulier.

Ik kijk er naar uit om met je werken.

Albert


Albert Buschgens


NLP Trainer, Master in Hypnotherapy en Regressie, Tijdlijn Therapie & Havening
Oprichter WegMetJeAngst


WegMetJeAngst

De vier hoofdtechnieken.

Ik gebruik 4 verschillende en unieke behandelmethodes om jou te helpen, te weten: Hypnotherapie, Neuro-Linguistic-Programmeren (NLP), Havening en de Tijdlijn Therapie:

Hypnotherapie

Bij hypnotherapie ga je in een trance. Dit maakt het mogelijk om met je onbewuste te communiceren. Dit zorgt ervoor dat we nieuwe uitkomsten kunnen creëren op een dieper niveau, bijvoorbeeld het stoppen met roken of het verkrijgen van meer zelfvertrouwen.

NLP

Neuro Linguïstische Programmering of Psychologie is een praktische techniek die helpt om op korte termijn grote veranderingen te creëren.

Dit alles gebeurt bij NLP door middel van taal, gedrag- en gedachteveranderingen. 

Havening

Havening is een relatief nieuwe, in Amerika ontwikkelde, techniek.

Het is een snelle en effectieve techniek, speciaal ontwikkeld om trauma's, zoals fobieën, PTSD en paniekaanvallen, te stoppen.

Het is een techniek die je bij jezelf, dus los van de therapeut, kunt toepassen.

Tijdlijn Therapie

Bij Tijdlijn Therapie onderzoeken we hoe je jouw tijdlijn visualiseert. Vervolgens ga je op je tijdlijn je verleden onderzoeken om zo emoties los te laten.

Deze emoties kunnen een angst zijn, maar ook schuld, zorgen en verdriet. Deze emoties zijn altijd gekoppeld aan bepaalde gebeurtenissen in het verleden.

De filosofie

Gebeurtenis


Een gebeurtenis kan een bepaald, ongewenst gedrag hebben gestart. Het heeft bijvoorbeeld geleid tot paniekaanvallen en/of het hebben van fobieën. Dit gedrag wil je stoppen.

Na de behandeling zul je de gebeurtenis nog steeds herinneren, maar daar blijft het bij. De hevige reactie is weg. Het is slechts nog een herinnering. Het is nu waar het hoort - in het verleden - en het belemmert je niet langer in je huidige leven.

Emoties


Ik kan je helpen bij het onder controle houden van je emoties, zodat je je beter voelt. Sommige emoties - zoals ongepaste angst, zorgen of wensen - kunnen problemen veroorzaken, zoals te veel eten en het vertonen van dwangmatig gedrag.

Traumatische gebeurtenissen kunnen je verdrietig, bang of gekwetst laten voelen. Ik help je de kracht te krijgen middels psychologische technieken. Hierbij geef ik je gereedschappen die je nodig hebt om deze negatieve emoties onder controle te houden en ze los te laten.

Vervolgens help ik bij de opbouw van de positieve emoties die jij wilt en nodig hebt.

Uitkomst


Het einde van het proces is daar als je in een positie bent om een gelukkiger, gezonder en prettiger lever te leiden. Zodra we door de gebeurtenissen en de emoties zijn gegaan die invloed op je hadden, kunnen we ons richten op de focus van wat je wilt.

We richten ons op hoe je wilt dat je leven zich ontwikkelt en de verwachtingen en overtuigingen die je jezelf wilt bijbrengen.

Ondanks dat ik me 100% inzet en al mijn kennis en ervaring gebruik, moet ik uiteraard aangeven dat succes nooit gegarandeerd is. De mate van succes varieert van persoon tot persoon en is afhankelijk van de volledige inzet en toewijding van zowel therapeut als cliënt.

Therapieën

Klik op de link voor meer informatie...

Locatie


Gangesstroom 1, 2721AS, Zoetermeer. Telefoon: 0636430220


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Haal het beste uit jezelf.

Aarzel niet langer, maar start vandaag!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, zodat je geen informatie en acties meer mist over

onze diensten en producten.

Gun jezelf een update!


Beevalued is geaccrediteerd door: