Energie - Weg Met Je Angst

Werken met energie


​De nieuwe kijk


​Soms zijn er cliënten die weten niet wat er in hun leven gebeurd is, of willen niet aan de situatie meer denken of kunnen dit niet meer of nog niet.Wanneer dit het geval is werk ik met een aantal energie methoden:

 • check
  Spiertesten of Touch for Health- Met spiertesten communiceer je direct met het onbewuste. Wanneer jij bewust het antwoord niet weet, weet jouw onbewuste dit wel. Met spiertesten kom je er 100% achter. ​
 • check
  ​Matrix Energetics - Volgens de kwantum mechanica is er bewezen dat we licht en informatie zijn. Er zit dus informatie in ons energie opgeslagen. Dit kan positief, maar ook negatief. Middels Matrix Energetics worden de negatieve ervaringen uit jouw energie veld gehaald.
 • check
  ​Reiki - ​Reike geeft heling aan al je chakrapunten middels je handen op je chakrapunten te leggen.  
 • Reconnection - Hier werk ik ook middels handoplegging om de energie de blokkade te laten helen.
 • The Emotion code - Dit is een combinatie tussen spiertesten en energie heling.
 • Prana heling - Dit is ook al een eeuwenoude methode om je energie lichamen te helen en weer te voorzien van niewuwe helende energie.

​Werken met energie is heel bijzonder. Zoals je weet zijn wij energie en staan we in contact met alles en iedereen. Sommige van ons voelen dit ook direct. Dit wat ik net schreef was voor een aantal jaren heel zweverig en niet te begrijpen. Nu is het wetenschappelijk allemaal onderzocht en onderbouwd.

Soms kun je je ogen niet geloven wat een wondertjes er voor je ogen gebeuren. Lichamelijke en mentale problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Doet de therapeut dit? Nee, de cliënt is zelf de heler, alleen ik help de cliënt om in ​contact te komen met het "veld" waar alle oplossingen zijn.

Het proces is simpel en krachtig en ik wens iedereen om dit eens te ervaring. 

Wanneer je meer wilt weten over de soorten therapie dan sta ik voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Voordelen Energie

- Geen contact met de pijnlijke emotie

​- Eenvoudig

​- Liefdevol

- Heerlijk ontspannen