Havening!

Op deze pagina vind je informatie over Havening; waarom het werkt en waarvoor je het kunt gebruiken.

Ik gebruik Havening  als extra model en met extreem goede resultaten. Het is wetenschappelijk bewezen dat het zeer goed helpt bij vele uitdagingen waar jij mogelijk tegenaan loopt. Lees dus gerust verder.

Mijn ervaringen, training alsmede een feedbackscore van 9,2 geven ook jou hopelijk het vertrouwen dat Beevalued kan helpen.

Ik hoop dat deze pagina enige antwoorden geeft op de vragen die je hebt. Echter, wil je meer weten omtrent mijn persoonlijke aanpak bij jouw unieke uitdaging dan kun je altijd gebruikmaken van het gratis 20 minuten consult.

Bel 06 36430220 of vul het contactformulier in. Ik ben er om jou te helpen!

Ik kijk er naar uit om met je werken.

Albert


Albert Buschgens


NLP Trainer, Master in Hypnotherapy en Regressie, Tijdlijn Therapie & Havening
Oprichter WegMetJeAngst


WegMetJeAngst

Wat is Havening?

Havening is een volledig nieuwe techniek die cliënten in staat stelt om traumatische gebeurtenissen en de bijbehorende negatieve emoties op te lossen. Het werd gecreëerd door Dr. Ronald Ruden. Hij is een Amerikaanse medische arts, die gespecialiseerd is in de neuro-wetenschappen en trauma's. Hij is een gepubliceerd auteur over trauma en verslaving.

Bij HAVENING - in tegenstelling tot veel andere behandelmethodes - hoef je niet je hele verhaal te vertellen. Alles blijft binnen de privacy van je eigen gedachten.

Havening is een zeer snelle en effectieve techniek. Het is gecreëerd om specifiek op trauma gebaseerde kwesties te behandelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Fobieën (spinnen, vliegen, autorijden, liften, enzovoort)
  • Paniekaanvallen
  • PTSS
  • Chronische pijnen
  • Pathologische emoties
  • Psychosomatische klachten

In het kort: Als jij een specifieke gebeurtenis hebt waaraan jij enorm negatieve emoties hebt gekoppeld, dan zal Havening voor jou wel eens de uitkomst kunnen bieden.

Bij HAVENING hoef je niet - in tegenstelling tot veel andere behandelmethodes - continu aan dat vervelende moment te denken. Het 1x beleven in je leven is al erg genoeg.

Wat we doen in een sessie kort samengevat:

We kalibreren eerst hoe je je voelt vóór de behandeling (1), vervolgens hoe je je voelt tijdens de behandeling (2) en tenslotte hoe je je voelt na de behandeling (3). Dit gebeurt via de schaal van SEV (subjectieve eenheid van verstoring), die als beoordeling met de cijferaanduiding 0-10 werkt. De meeste klanten starten op een 9 of 10. Ervaring leert dat dit cijfer tijdens de sessie snel vermindert. De meeste cliënten zijn in staat om na de behandeling ofwel de fobische stimulus of de 'trigger-gebeurtenis' nog te herinneren, maar niet het gevoel dat ze daaraan koppelden en dat zo enorm emotioneel was. Het gebeurt ook wel dat de herinnering totaal veranderd is. Er is niet zelden sprake van een "wauw moment".

WegMetJeAngst

Hoe werkt Havening?

Naast Havening heb je kunnen kunnen lezen dat ik ook gebruikmaak van een aantal andere tools en technieken, zoals Hypnotherapie, NLP en Tijdlijn Therapie. Houd er rekening mee dat, hoewel ik me 100% inzet en al mijn kennis en ervaring gebruik, ik uiteraard moet aangeven dat succes nooit gegarandeerd is. De mate van succes varieert van persoon tot persoon en is afhankelijk van de volledige inzet en toewijding van zowel therapeut als cliënt.

Heb je nog een vraag die je beantwoord zou willen hebben en wil je graag meer weten over hoe ik jou kan helpen, dan bied ik je graag een gratis 20 minuten consult aan. Bel 06-36430220 of vul het contactformulier in.

De filosofie

Gebeurtenis


Een gebeurtenis kan een bepaald, ongewenst gedrag hebben gestart. Het heeft bijvoorbeeld geleid tot paniekaanvallen en/of het hebben van fobieën. Dit gedrag wil je stoppen.

Na de behandeling zul je de gebeurtenis nog steeds herinneren, maar daar blijft het bij. De hevige reactie is weg. Het is slechts nog een herinnering. Het is nu waar het hoort - in het verleden - en het belemmert je niet langer in je huidige leven.

Emoties


Ik kan je helpen bij het onder controle houden van je emoties, zodat je je beter voelt. Sommige emoties - zoals ongepaste angst, zorgen of wensen - kunnen problemen veroorzaken, zoals te veel eten en het vertonen van dwangmatig gedrag.

Traumatische gebeurtenissen kunnen je verdrietig, bang of gekwetst laten voelen. Ik help je de kracht te krijgen middels psychologische technieken. Hierbij geef ik je gereedschappen die je nodig hebt om deze negatieve emoties onder controle te houden en ze los te laten.

Vervolgens help ik bij de opbouw van de positieve emoties die jij wilt en nodig hebt.

Uitkomst


Het einde van het proces is daar als je in een positie bent om een gelukkiger, gezonder en prettiger lever te leiden. Zodra we door de gebeurtenissen en de emoties zijn gegaan die invloed op je hadden, kunnen we ons richten op de focus van wat je wilt.

We richten ons op hoe je wilt dat je leven zich ontwikkelt en de verwachtingen en overtuigingen die je jezelf wilt bijbrengen.


WegMetJeAngst

Ik gebruik 4 verschillende en unieke behandelmethodes om jou te helpen, te weten: Hypnotherapie, Neuro-Linguistic-Programmeren (NLP), Havening en de Tijdlijn Therapie:

Hypnotherapie

Bij hypnotherapie ga je in een trance. Dit maakt het mogelijk om met je onbewuste te communiceren. Dit zorgt ervoor dat we nieuwe uitkomsten kunnen creëren op een dieper niveau, bijvoorbeeld het stoppen met roken of het verkrijgen van meer zelfvertrouwen.

NLP

Neuro Linguïstische Programmering of Psychologie is een praktische techniek die helpt om op korte termijn grote veranderingen te creëren.

Dit alles gebeurt bij NLP door middel van taal, gedrag- en gedachteveranderingen. 

Havening

Havening is een relatief nieuwe, in Amerika ontwikkelde, techniek.

Het is een snelle en effectieve techniek, speciaal ontwikkeld om trauma's, zoals fobieën, PTSD en paniekaanvallen, te stoppen.

Het is een techniek die je bij jezelf, dus los van de therapeut, kunt toepassen.

Tijdlijn Therapie

Bij Tijdlijn Therapie onderzoeken we hoe je jouw tijdlijn visualiseert. Vervolgens ga je op je tijdlijn je verleden onderzoeken om zo emoties los te laten.

Deze emoties kunnen een angst zijn, maar ook schuld, zorgen en verdriet. Deze emoties zijn altijd gekoppeld aan bepaalde gebeurtenissen in het verleden.

Ondanks dat ik me 100% inzet en al mijn kennis en ervaring gebruik, moet ik uiteraard aangeven dat succes nooit gegarandeerd is. De mate van succes varieert van persoon tot persoon en is afhankelijk van de volledige inzet en toewijding van zowel therapeut als cliënt.

Therapieën

Klik op de link voor meer informatie...

Locatie


Gangesstroom 1, 2721AS, Zoetermeer. Telefoon: 0636430220


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Haal het beste uit jezelf.

Aarzel niet langer, maar start vandaag!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, zodat je geen informatie en acties meer mist over

onze diensten en producten.

Gun jezelf een update!


WegMetJeAngst is geaccrediteerd door: