Tijdlijn Therapie - Weg Angst, Hallo Zelfvertrouwen

Verander de invloed van het verleden op het heden en toekomst!

Tijdlijn Therapie is een geweldige techniek die een persoon in staat te stelt zichzelf te bevrijden van negatieve emoties uit het verleden. Denk hierbij aan woede, verdriet, angst, pijn, schuldgevoel, spijt, wroeging, jaloezie, frustratie of enige andere emotie die in jou vast kan zitten aan gebeurtenissen in je verleden.

We denken allemaal wel eens: "Als ik de tijd terug kon draaien, dan….” Cher heeft hier ooit een nummer over gemaakt: “If I could turn back time.: Heel herkenbaar dus. Het mooie aan Tijdlijn Therapie is dat het kan: Op een bepaalde manier kun je de tijd terugdraaien. Niet letterlijk uiteraard, maar wel binnenin je.

Misschien heb je wel eens tegen jezelf of een ander gezegd: “Als ik toen geweten had wat ik nu weet, zou ik ...". Deze gedachte komt voort uit bijvoorbeeld spijt of verdriet. Met behulp van Tijdlijn Therapie ben je in staat om negatieve emoties los te maken van de gebeurtenissen uit het verleden. Ongeacht hoe traumatisch de dingen in het verleden waren; Tijdlijn Therapie kun je inschakelen om je voor eens en altijd beter te voelen!

Laat Negatie Oude Emoties Los

Je kunt negatieve emoties loslaten zonder ze opnieuw te hoeven ervaren. Persoonlijk vind ik dat als je een negatieve gebeurtenis in je verleden hebt meegemaakt, dat al 1x te veel is. Dat sommige therapieën werken vanuit herbeleving van een bepaald trauma is aantoonbaar niet alleen belachelijk, maar ook een volledig onnodige martelgang. WegMetJeAngst maakt hierin het verschil. Middels baanbrekende technieken help ik je de negatieve emoties los te laten. Daarnaast maken we je ook los van een negatief zelfbeeld of zelfpraat ("Ik ben niet goed genoeg"; "Ik ben te oud"; "Ik ben te dom", etc.) en vervangen deze door een positief zelfbeeld.

Naast TijdLijn Therapie maak ik ook gebruik van een aantal andere tools en technieken zoals NLP, Hypnotherapie & Havening. Ondanks dat ik me 100% inzet en al mijn kennis en ervaring gebruik, moet ik uiteraard aangeven dat succes nooit gegarandeerd is. De mate van succes varieert van persoon tot persoon en is afhankelijk van de volledige inzet en toewijding van zowel therapeut als cliënt.

Heb je nog een vraag die je beantwoord zou willen hebben en/of wil je graag meer weten over hoe ik jou kan helpen, dan bied ik je graag een gratis 20 minuten consult aan. Bel 06-36430220 of vul het contactformulier in.