Bevrijd je van de last van het verleden

en "begin weer opnieuw".

  • Gratis boek dat je leert je goed te voelen wanneer je dat wilt
  • 20 minuten gratis telefoonconsult
  • 10% korting op elke eerste behandeling

Tijdlijn Therapie

Op deze pagina vind je informatie over Tijdlijn Therapie; waarom het werkt en waarvoor je het kunt gebruiken.

Al 10 jaar gebruik ik Tijdlijn Therapie en ik ben ervan overtuigd dat het zeer goed helpt bij vele uitdagingen waar jij mogelijk tegenaan loopt.

Mijn ervaringen, training alsmede een feedbackscore van 9,2 geven ook jou hopelijk het vertrouwen dat Beevalued kan helpen.

Ik hoop dat deze pagina enige antwoorden geeft op de vragen die je hebt. Echter, wil je meer weten over het behandelen van jouw angst of juist bijvoorbeeld het vergroten van je zelfvertrouwen, dan kun je altijd gebruikmaken van het gratis 20 minuten consult.

Bel 06-36430220 of vul het contactformulier in. Ik ben er om jou te helpen!

Ik kijk er naar uit om met je werken.

Albert

Albert Buschgens

Albert Buschgens

NLP Trainer, Master in Hypnotherapy en Regressie, Tijdlijn Therapie & Havening
Oprichter WegMetJeAngst


WegMetJeAngst

Wat is Tijdlijn Therapie?

Tijdlijn Therapie is een geweldige techniek die een ​​persoon in staat te stelt zichzelf te bevrijden van negatieve emoties uit het verleden. Denk hierbij aan woede, verdriet, angst, pijn, schuldgevoel, spijt, wroeging, jaloezie, frustratie of enige andere emotie die in jou vast kan zitten aan gebeurtenissen in je verleden.

We denken allemaal wel eens: "Als ik de tijd terug kon draaien, dan….” Cher heeft hier ooit een nummer over gemaakt: “If I could turn back time.: Heel herkenbaar dus. Het mooie aan Tijdlijn Therapie is dat het kan: Op een bepaalde manier kun je de tijd terugdraaien. Niet letterlijk uiteraard, maar wel binnenin je.

Misschien heb je wel eens tegen jezelf of een ander gezegd: “Als ik toen geweten had wat ik nu weet, zou ik ...". Deze gedachte komt voort uit bijvoorbeeld spijt of verdriet. Met behulp van Tijdlijn Therapie ben je in staat om negatieve emoties los te maken van de gebeurtenissen uit het verleden. Ongeacht hoe traumatisch de dingen in het verleden waren; Tijdlijn Therapie kun je inschakelen om je voor eens en altijd beter te voelen!

Je kunt negatieve emoties loslaten zonder ze opnieuw te hoeven ervaren. Persoonlijk vind ik dat als je een negatieve gebeurtenis in je verleden hebt meegemaakt, dat al 1x te veel is. Dat sommige therapieën werken vanuit herbeleving van een bepaald trauma is aantoonbaar niet alleen belachelijk, maar ook een volledig onnodige martelgang. Beevalued maakt hierin het verschil. Middels baanbrekende technieken help ik je de negatieve emoties los te laten. Daarnaast maken we je ook los van een negatief zelfbeeld of zelfpraat ("Ik ben niet goed genoeg"; "Ik ben te oud"; "Ik ben te dom", etc.) en vervangen deze door een positief zelfbeeld.

Naast TijdLijn Therapie maak ik ook gebruik van een aantal andere tools en technieken zoals NLP, Hypnotherapie & Havening. Ondanks dat ik me 100% inzet en al mijn kennis en ervaring gebruik, moet ik uiteraard aangeven dat succes nooit gegarandeerd is. De mate van succes varieert van persoon tot persoon en is afhankelijk van de volledige inzet en toewijding van zowel therapeut als cliënt.

Heb je nog een vraag die je beantwoord zou willen hebben en/of wil je graag meer weten over hoe ik jou kan helpen, dan bied ik je graag een gratis 20 minuten consult aan. Bel 06-36430220 of vul het contactformulier in.De filosofie

Gebeurtenis


Een gebeurtenis kan een bepaald, ongewenst gedrag hebben gestart. Het heeft bijvoorbeeld geleid tot paniekaanvallen en/of het hebben van fobieën. Dit gedrag wil je stoppen.

Na de behandeling zul je de gebeurtenis nog steeds herinneren, maar daar blijft het bij. De hevige reactie is weg. Het is slechts nog een herinnering. Het is nu waar het hoort - in het verleden - en het belemmert je niet langer in je huidige leven.

Emoties


Ik kan je helpen bij het onder controle houden van je emoties, zodat je je beter voelt. Sommige emoties - zoals ongepaste angst, zorgen of wensen - kunnen problemen veroorzaken, zoals te veel eten en het vertonen van dwangmatig gedrag.

Traumatische gebeurtenissen kunnen je verdrietig, bang of gekwetst laten voelen. Ik help je de kracht te krijgen middels psychologische technieken. Hierbij geef ik je gereedschappen die je nodig hebt om deze negatieve emoties onder controle te houden en ze los te laten.

Vervolgens help ik bij de opbouw van de positieve emoties die jij wilt en nodig hebt.

Uitkomst


Het einde van het proces is daar als je in een positie bent om een gelukkiger, gezonder en prettiger lever te leiden. Zodra we door de gebeurtenissen en de emoties zijn gegaan die invloed op je hadden, kunnen we ons richten op de focus van wat je wilt.

We richten ons op hoe je wilt dat je leven zich ontwikkelt en de verwachtingen en overtuigingen die je jezelf wilt bijbrengen.


WegMetJeAngst

Ik gebruik 4 verschillende en unieke behandelmethodes om jou te helpen, te weten: Hypnotherapie, Neuro-Linguistic-Programmeren (NLP), Havening en de Tijdlijn Therapie:

Hypnotherapie

Bij hypnotherapie ga je in een trance. Dit maakt het mogelijk om met je onbewuste te communiceren. Dit zorgt ervoor dat we nieuwe uitkomsten kunnen creëren op een dieper niveau, bijvoorbeeld het stoppen met roken of het verkrijgen van meer zelfvertrouwen.

NLP

Neuro Linguïstische Programmering of Psychologie is een praktische techniek die helpt om op korte termijn grote veranderingen te creëren.

Dit alles gebeurt bij NLP door middel van taal, gedrag- en gedachteveranderingen. 

Havening

Havening is een relatief nieuwe, in Amerika ontwikkelde, techniek.

Het is een snelle en effectieve techniek, speciaal ontwikkeld om trauma's, zoals fobieën, PTSD en paniekaanvallen, te stoppen.

Het is een techniek die je bij jezelf, dus los van de therapeut, kunt toepassen.

Tijdlijn Therapie

Bij Tijdlijn Therapie onderzoeken we hoe je jouw tijdlijn visualiseert. Vervolgens ga je op je tijdlijn je verleden onderzoeken om zo emoties los te laten.

Deze emoties kunnen een angst zijn, maar ook schuld, zorgen en verdriet. Deze emoties zijn altijd gekoppeld aan bepaalde gebeurtenissen in het verleden.

Ondanks dat ik me 100% inzet en al mijn kennis en ervaring gebruik, moet ik uiteraard aangeven dat succes nooit gegarandeerd is. De mate van succes varieert van persoon tot persoon en is afhankelijk van de volledige inzet en toewijding van zowel therapeut als cliënt.

Therapieën

Klik op de link voor meer informatie...

Locatie


Gangesstroom 1, 2721AS, Zoetermeer. Telefoon: 0636430220


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Haal het beste uit jezelf.

Aarzel niet langer, maar start vandaag!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, zodat je geen informatie en acties meer mist over

onze diensten en producten.

Gun jezelf een update!


WegMetJeAngst is geaccrediteerd door: