Werkwijze & Prijzen - Weg Met Je Angst


​Werkwijze

​Jij bent uniek
​Ik werk niet met een wonderpil of met een toverstaf. Nee, ik ben Merlijn de tovenaar niet. Ik werk met mensen die in het leven veel of weinig hebben meegemaakt. Een makkelijke of moeilijke jeugd hebben gehad. Jij bent uniek en verdient een unieke oplossing.

​Regressie of progressie of gewoon beide
We weten dat het probleem dat we ervaren met het verleden te maken heeft; namelijk in onze jeugd. Wanneer je terug gaat in de tijd heb je het over regressie. Je gaat terug om het ooit ontstane probleem te veranderen en er zo voor te zorgen dat het nu en later geen probleem meer is.

​Je kunt ook leren om verder te gaan vanaf NU. Geen regressie, maar oefeningen leren die de pijn in het NU verminderen en steeds verder veranderen tot het neurologisch veranderd is. Je gaat dan bewust leven. Voel je het probleem dan ga je direct aan de slag met de geleerde technieken.

De technieken elimineren dan het negatieve gevoel en installeren direct een ander en ​positief gevoel. Wanneer je dit vaak doet dan wordt dat de nieuwe conditie. Het brein maakt nieuwe neurologische paden aan. Dus vanaf NU naar beter.

eerste drie sessies
​Onderdeel van sessie 1 is de intake​. Jij vertelt wat je wilt vertellen en ik stel vragen en vertel over de soorten technieken en waarom ze werken. Vanuit daar kiezen we het pad en gaan we direct aan de slag.

Sessie 1

Je weet nu ​waarom je brein doet wat het doet. Je hebt geleerd bewust om te gaan met de gevoelens c.q. angsten.

Sessie 2

​Evaluatie eerste week. Geleerde technieken worden herhaald en versterkt. Nieuwe ervaringen of lagen worden aangepakt en nieuwe technieken geoefend.

Sessie 3

​Je bent nu in staat om je negatieve gevoelens te ervaren, te herkaderen, er om te lachen en direct weg te nemen. Na sessie 3 zal je merken dat jij de regie hebt over je leven en niet de angst die je had.

Ik begrijp dat je nog vragen hebt. Misschien vind je iets niet op de site of wil je weten of ik bijvoorbeeld je kind kan helpen. Als je me belt zal ik uitgebreid vertellen wat ik doe.

Ik hoop tot snel.

Warme groet,
Albert​

Prijzen Coaching

Investeer je direct in een pakket van vijf sessies van 1 uur, dan is de totaalprijs: 375,00 euro inclusief BTW.

Bij losse sessies is de uurprijs 90,00 euro per uur inclusief BTW.

Zakelijk: 90,00 euro per uur exclusief BTW.

Prijs Training

Wil jij graag aan jouw personeel een training geven over communicatie en vooral hoe je daar meer door kunt bereiken, dan kost dit 1.299,00 per dag. Twee dagdelen van 3,5 uur.

Ondanks dat ik me 100% inzet en al mijn kennis en ervaring gebruik, moet ik uiteraard aangeven dat  succes nooit gegarandeerd is. De mate van succes varieert van persoon tot persoon en is afhankelijk van de volledige inzet en toewijding van zowel therapeut als cliënt. 


​WegMetJeAngst is geaccrediteerd door: